Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЖУВ Рейсинг 4х4
Свий
X
-
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
От: ВиВаБеер Рейсинг Тийм
Тъй, тъй. Вий с братчед ти докато се състезавате кой колко пъти ще се изкъпе, тук върви покръстването. Поне проявихте интерес към темата. Ако се отнасяте сериозно към въпроса, отбора ВиВаБеер ще се състезава под логото на ЖУВ-рейсинг. Ако не ще си търсим други спонсори, с по-големи ... от Вашия ЖУВ.The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
От: Учредителна тема
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеМолбата:
[ATTACH=CONFIG]541249[/ATTACH]
Отивам за вносната бележка...Айде, Либ, халал да ти е
Не знаем вече къде сме агитка значи!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеМоля ти се. Ако има и други желаещи да изпълняват ролята на багера, не се срамувайте - заповядайте.Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение...отбора ВиВаБеер ще се състезава под логото на ЖУВ-рейсинг. Ако не ще си търсим други спонсори, с по-големи ... от Вашия ЖУВ.
Аз и брат'чеда още не сме се изказали по въпроса... те хубавите работи..., абе който брЪза - брЪкаСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеКой реши това?
Аз и брат'чеда още не сме се изказали по въпроса... те хубавите работи..., абе който брЪза - брЪкаНикой не ни е питал, ама Вива пуснала молба!
Кръвна група 0+
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение... да се обедим и заздравим като ДПс-то....
Аз казах! Хау!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение... на маса пред паница пача!
Аз казах! Хау!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеKak си утре?
Чуване, пък дано.Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеВсе така...
Чуване, пък дано.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар