Ох, олеле. Помагайте - спасявайте!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как прекарах тазгодишния Край на Света
Свий
X
-
От: Как прекарах тазгодишния Край на Света
Аз на всички подред обясних, че ако днес има край на света, то той ще се отработва на 5 януари. Май помогна - краят на света се пре-трансформира в край на работната седмица, последен работен ден преди коледа, ден на майстора, ден на годишното ведомствено напиване и изобщо петък. Всички сътрудничеха.
-
Ъ?
Аз боядисвах едни февруарски (от големия студ) следи от течове. После пих бира.
...
А, да - по-рано ми писаха фиш за фарове... блейка
И те така.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеДобре де, сега ние - зомбита ли сме, или вампири!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеОбикновени наивнициЖивотът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеЦъ. Обикновени наПивници.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеЗначи сме в рая
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеНцъ! Мислех си, че сме в ада, с толкова мръсници наоколо...
п.п. в Русе не те видях.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТе са, за да виждаме разликата.
п.п. в Русе не те видях.The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар