Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си мъЖЖЖ!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся си мъЖЖЖ!

Забрвих хряна, ма само за малко... Шкембето го най-обичам на пача-чорба, в булйона на крачета и запърженко с хрян, чесън и лют пиперец, ма и инак не му се цупя.
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

А, таквоз не съм ял, това ме светна един майстор готвач в шкембеджийница, прави се запръжка от брашно и кисело мляко, връщаш в чорбата, малко оцет и счукан чесън, после разбиваш три-четири жълтъка да не я пресечеш с цели яйца и я докарваш като крем супа.После пак чесън и оцет в купичка и чукан пипер, чер пипер за цвят, естествено.
      Ледени бири да гасят пожара са неотменни.
      Последно редактирано от maxxx; 28-11-12, 18:00.

Коментар

Бульона от крачетата, с мляко и жълтък, отделно само шкембето -сварено, (водата -на аватара..) запръжваш го, последно превъртане тургаш хрян, чесън и червен пипер, в тенджерата при бульона и фертиг! Вряла и с ледени бири, устата лепне..

п.п. Баси хубавата кулинарна тема, а пък сом как го готвя - във водичка печени чушки, печен домат, люта чушка и чесън, запърженото сомче - и то вътре....
        Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 28-11-12, 18:14.

Коментар

Как печен домат, нещо ново чувам, ама пача и шкембе не ми се връзват, поотделно да, а за хрян в шкембето ще те послушам.
          А за сомчето ми звучи плакия, ама не на фурна.
          Имам си шишко за Никулден, ще го изпращя на барбекюто нацепен като наденичка, а от кратуната опашката и перките ще завъртя рибена чорбица, който може да лови си хванА сомче 4 кила, от белите, по са вкусни - късмет, и то на моите железа, сиреч на спининг.

Коментар

Печен домат е ключа от барачката за тази саламура. Може с чарколяци от каква да е по-мазна риба, става супер и с пилешките по-мазни мръвки с кожа... добре подлютена, е изцелителка номер 1 за след снощи. Както и тараш-чорба от печеното агне - пак с оцет и люто......

Коментар

Агне, нтц - фен съм на ярета, а печения домат ще го пробвам, има още, с пилешки чарколяци що да не се пробва, ама ние ще готвим ли или ще се блажим?

Коментар

То апетита идва с яденето, пък и гладна мечка - оро не играе! Едното не пречи на другото, както казах, само на чист протеин не се живее, а и ти трябва нещо да ядеш...

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                  Аз преди петнайсе години не можех да карам мотокар...
                  Това лесно се преживява а и с твоите квалификации се учи за половин час . Виж по трудно се преживява ако носиш на домашна ракия повече от мен
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                    Това лесно се преживява а и с твоите квалификации се учи за половин час . Виж по трудно се преживява ако носиш на домашна ракия повече от мен
                    Ми.... най-вероятно.... на събора Колювата домашна кайсиева май сама я оправих, разтребих изпопадалите под масите и угасих лампите... и така 4 дни.

Коментар

• От: Търся си мъЖЖЖ!

То апетита идва с яденето, пък и гладна мечка - оро не играе! Едното не пречи на другото, както казах, само на чист протеин не се живее, а и ти трябва нещо да ядеш...
                      Верно, как мислиш за себе си, душица.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        Верно, как мислиш за себе си, душица.
                        Айде, айде, само за себе си - на тебе баници, саламури, пачи, шкембета, студени бири...нема да те моря, поне не от глад....

Коментар

Айде, айде, само за себе си - на тебе баници, саламури, пачи, шкембета, студени бири...нема да те моря, поне не от глад....
                          Кх, ами за кого?
                          То ако няма папу няма и нюню, пък аз съм ти навит кът свинска опашка.

Коментар

Е туй ако не е папу.... баници нагъваш, бири смучеш, супички, а аз лигавя сома, без даже да го правя плакия... само каквото може от макарите да оцедя... да не завехна съвсем...

Коментар

Е туй ако не е папу.... баници нагъваш, бири смучеш, супички, а аз лигавя сома, без даже да го правя плакия... само каквото може от макарите да оцедя... да не завехна съвсем...
                              Ааа, ти май ще ме фърляш да съхна, ми нали требе да те правя крива, ще пишем нов учебник, онуй "Кама Сутра" е за новобранци.
                              Бири не смуча, нямам потенция, ти си на хаспела, а за сома май се оплакваш?
                              Пазарджик, там готвят сами?
                              Последно редактирано от maxxx; 28-11-12, 19:56.

Коментар

Ц! И аз готвя, само ми дай координати на фурната, за сома - как ще се оплаквам???, аз дунавски сом очи в око не съм виждала... Учебници- Не!, закони и правилници за приложението ще напишем, да се научат хората, как се правят тези работи, а не да се излагат, фентъзи с елементи на екшън-трилър!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X