Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си мъЖЖЖ!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся си мъЖЖЖ!

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Аризона казах, щот нея са я надупчили големи черни торпеда насейде, и още е под вода, което ми навява разни мисли.
    Тупалка кът тебя ш'съ присети под вода какво правят палавите момета.
    "Аризона" е потопен от бомба, ако трябва да сме исторически коректни, но това не пречи други съдове да бъдат торпилирани до пълно подмокряне на трюмовете...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
      "Аризона" е потопен от бомба, ако трябва да сме исторически коректни, но това не пречи други съдове да бъдат торпилирани до пълно подмокряне на трюмовете...
      Аризона и тя, Марто, а трюмовете както видиш вече джвакат.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
        Четно число? Всяко? Абе аз няма да смогна баници да правя зарад тая мусака, камо ли да потапям танкера в морето...
        Кът не мойш бутай у Пазарджик - баници ще въртиш, мусаки ще джуркаш, ще въртиш каквото требе, а онова за представите ще го видиш око в око, нъл само едно ще артиса.

Коментар

Его на, само да се появи друг мъж в темата и веднага се опитваш да ме пласираш, да не те фана шубето, бегаш ми нещо по тъч-линията!
          Почти няма известен кораб, дето рано или късно да е дал фира в некой гьол, така времето ще покаже. Рядко по гьола има съществени щети.
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Чини ми се, че плавателен канал да ви изкопаем от Дунава да Панчарево, пак ще се разминете вие двамата.
            На Мaxxx-а мерника ли е крив, на Liebherr4eto ли мишената много шава - не може да се получи сглобката.
            Дали пък да не ви вържем като на гюме и който не уцели - той е крив.
            Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Май умишлено обостря ситуацията, ама то накъде повече, ще фърчат зъркели и зъби, пък после няма да може да си намери макарите, само един гол прът ще му остане...

Коментар

Какво и е на ситуацията, имаш 30-на зъба, все половината ще останат, от две едно очо да ти остане, все файда - я да те питам, сом към килце виждАла ли си, ама едноок?

Коментар

Аз и двуок сом към килце не съм виждала, извън чинията, ама ще го апнем и тоз, няма да му се дърпам, я!

Коментар

Апвай, аз ша ти дръшам главицата...
                    И, вече те пратих за пуканки, какво ми се моткаш?

Коментар

Пуканки, снаксове, чипс... заредила съм яко, безалкохолни и бира - също. Има и деЦки менюта с играчка за най-върлите фенове.

Ша държиш главата, я за ушите, я за косата, че да не ми се изплъзне тоя лизгав сом, да не пусна зъбите в действие погрешка...

Коментар

Зъбки, я се дръш сериозно.
                        А шкембе чорба и телешко варено, препечени филийки?
                        Имам чукан лют пипер, ама истински, нослето се запотява.

Коментар

Само погрешка, да не съм луда да повредя инструмента, после що ще правим...

Коментар

Питах за шкембъла и вареното, да нямаш нещо в ушите?

Коментар

Все още нямам... Може, може, с много чесън и оцетец и люто, става!

Коментар

Хряна де го забрай за вареното, булка?
                                А шкембъл обичам свински, по е крехък от телешкия, има врътка да се дере докато е горещ и да остане само външното/пари, ама изстине ли, забрави/ другото аватара го изпарява във въздуха още.
                                А, и сърми и пълнени сухи чушки, ама готвача да е с две ръце, и вратни пържоли на барбекю, и пържени картофи сорт "Агата" с лук вътре, чер и на върха на ножа индийски орех, и виенски шницели със соте, и трътки на фурна със сос от соев сос, горчица, чаша бира, тарос и черен пипер.Прави се марината, заливат се и стават мозък.
                                Хубавото е, че често се навеждаш да видиш дали са извряли и запекли.
                                Последно редактирано от maxxx; 28-11-12, 17:46.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X