Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си мъЖЖЖ!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся си мъЖЖЖ!

Е мисля ако не за шестица, поне за 5+ да се преборя! Ако не, сама ще се товаря в чуваля..
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      Е мисля ако не за шестица, поне за 5+ да се преборя! Ако не, сама ще се товаря в чуваля..
      5+, май ти липсва школото - или 6 или 2, а ако е малката цифра ще ти събера останките, Аризонке.
      Абе, къде се затри сват ти?
      Присетих се за един култов български филм - "Оркестър без име", дето Вълчо Камарашев се беше заврял в една пазва като прасе в тикви и викаше:
      "- Оххх, сватяяяя!"
      Последно редактирано от maxxx; 27-11-12, 12:51.

Коментар

Е за шестица, на поправителния - на устния. Ако взема шестица от първия път, после няма да е интересно

Сватът, де да знам, не е ли в Русе?
        Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 27-11-12, 13:37.

Коментар

Е за шестица, на поправителния - на устния. Ако взема шестица от първия път, после няма да е интересно

Сватът, де да знам, не е ли в Русе?
          Няма го, мислех си за филмчето, да не е артисал у Панчарево, уж командировка.
          А, няма да е интересно ти вложи старание във френския на колене/дано не фанеш тендовагенит/, аз ако видя фара да излиза ша дам на задна, после пак, ама другия ш'го укрепя с такера да си имаш поне един, пак ще си убава.
          Бутай за пуканки, много ланкаш и аудиторията апва здраво, банците за мен.
          Последно редактирано от maxxx; 27-11-12, 14:07.

Коментар

Уф, ма си мръсник, що с такера бре, ще го хванем със скоч. А френския ми се отдава, тъй отвътре ми иде.. та до ларинкса без грижи, после - по шиканите, не знам, ти си познаваш инструмента, ти ще кажеш. Само да не ти буксува съединителя, че да се не удушим, докат дадеш задна... Баници да искаш, и корите ще източа, само да ми дадеш точилка.

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            Няма го, мислех си за филмчето, да не е артисал у Панчарево, уж командировка.....
            Може да е у Панчарево, не знам, аз съм на работа.
            Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 27-11-12, 14:28.

Коментар

Уф, ма си мръсник, що с такера бре, ще го хванем със скоч. А френския ми се отдава, тъй отвътре ми иде.. та до ларинкса без грижи, после - по шиканите, не знам, ти си познаваш инструмента, ти ще кажеш. Само да не ти буксува съединителя, че да се не удушим, докат дадеш задна... Баници да искаш, и корите ще източа, само да ми дадеш точилка.
              Може да е у Панчарево, не знам, аз съм на работа.
              С тъз точилка не мой, дебела е, а ларинкса ще се здрависа без грижи с набора, скоч - скоч, желанието на дамите е закон за кавалериста.
              Съединителят е ток, керамичен, с удар отлепя и залепя, аз лично не щъ да съм сливици, ама виж увий китките с ластичен бинт, да нема тендовагенит от голям мерак.
              Работа ли му викате, то си е живо бъхтурене, ама нейсе - "-Оххх, сватяяя!"
              Последно редактирано от maxxx; 27-11-12, 14:54.

Коментар

Мисля си дали по тази и затворената тема не може да се спретне една анимация за възрастни..?!! Нещо като "Декамерон" на Букачо, но в нашия случай ще е "Мераци" от Чукачо или нещо от сорта..?!! Сигурен съм, че има пари в тая работа...

Коментар

"Мераци" от Чукачо и Смукачо Гълтачо - важи.
                  Лев ще пада, гаранция - тия милиончета у тотото са бошлаф работа.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    "Мераци" от Чукачо и Смукачо Гълтачо - важи.
                    Звучи кът неква 'талянска трагедия в три части...
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Звучи кът неква 'талянска трагедия в три части...
                      ЗаеВи! Днес цял ден се смея като пача в офиса и всички ме гледат тъпо, щото си мислят, че работя... Егати съспенса има в другата тема - по едно време се хванах, че си гриза ноктите от напрежение, задавайки си въпроса дали ще се намерят на гарата, а то - турски финал (идва от турска русалка - от кръста на горе риба, а под кръста - мъж)! Докато обядвах си мислих, колко съм се прееВал да чета всичките 17 страници, вместо да отида директно на "мазните борби" - дето не са се случили... При всички положения, ако от тук нататък някой ми каже, че Пламен е сухар - ще му набия една глава между очите! С такива модове този форум го чака славно бъдеще... Мислим да постнем у фейса лнкове към темите... Бас хващам, че ще станат хит! Обмислям да си купя багер, само за да гледам как колежката му сменя маслото...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                        мислим да постнем у фейса лнкове към темите... Бас хващам, че ще станат хит! .
                        Заеви тоя клюкарник...
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

У фейса не, да си правят веселото сами, то наготово и баба знае.
                          А за модовете, един с адекватно чувство за хумор вече не е между нас и много ми липсва, както и на тези теми.
                          "Пресата за коса" я направихме култова с общи усилия, както и на другите майтапчии и зевзеци.
                          Последно редактирано от maxxx; 27-11-12, 17:08.

Коментар

О@рали сте ми темата почти, ама карай, след малко се прибирам да мета.. Тука мъж се търси, не махленски клюкарки, Мах-е, казах ти- съмненията ще ги оборвам лично фейс ту фейс, дет се вика, или фейс до квото там имаш за доказателство..

п.п. Марто, аз си сменям маслото на колата, за багер - нямам толкова търпение и празни съдове. Няма смисъл да си купуваш...
                            Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 27-11-12, 18:00.

Коментар

Леле, каква тема !!! Аз пък жена си търся, само за сех и гушкане, готвенето и сам го правя !

Коментар

Гушкане? Туй е някаква нова оферта...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X