Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си мъЖЖЖ!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Търся си мъЖЖЖ!

А за ВиП бай БАш Брадъри ! Разбрах пожелавам успех на участниците !
    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
      А за ВиП бай БАш Брадъри ! Разбрах пожелавам успех на участниците !
      Не разбрах само, кой вятър те довя? Много здраве на немачко.
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
        Не разбрах само, кой вятър те довя? Много здраве на немачко.
        В темата или форума ? Не разбрах че било за богоизбрани . Успех

Коментар

Аз не се обожествявам, тъй че чак „богоизбран" не е! Стига, че аз съм решила.
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Ами чешете си крастата тогава на спокойствие ! Няма да ви преча ! Въпреки че не виждам с нещо да съм Ви нарушил сапунисването !
            Последно редактирано от alexalex69; 02-12-12, 23:50.

Коментар

Ами чешете си крастата тогава на спокойствие ! Няма да ви преча ! Въпреки че не виждам с нещо да съм нарушил Ви сапунисването !
              Не разбрах за какво изобщо влезе в темата, пусни си твоя, ако имаш зор.
              Нашата краста кога, дали или изобщо май не ти влиза в прерогативите.
              Желая ти лека вечер!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Не разбрах за какво изобщо влезе в темата, пусни си твоя, ако имаш зор.
                Нашата краста кога, дали или изобщо май не ти влиза в прерогативите.
                Желая ти лека вечер!
                Кога , къде и как все още решавам Аз ! Ако имате някакви проблеми не ги прехвърляйте на здравата глава ! Лека да бъда и Вашата вечер !

Коментар

Кога , къде и как все още решавам Аз ! Ако имате някакви проблеми не ги прехвърляйте на здравата глава ! Лека да бъда и Вашата вечер !
                  Аз говорех за нашите решения, драги, така, че ти нищичко не решаваш, ако ще и с болднат шрифт да си напишеш "Аз"-то!
                  Чети дословно.

Коментар

Нямам и най -малкото намерение да ви се меся в ЛИБОВТА ама много серии и никакво развитие дайте малко газ,олио,нафта или дърва малко да увеличите скоростта . Или само си разработвате клавиатурите . Много лъзгаво взе да става . Намалете сапуна !
                    Айде стига досажда, а!
                    Газ, нафта, бензин, преработено олио няма да ти искам стотинки, ама верно не се усещаш.

Коментар

Аз говорех за нашите решения, драги, така, че ти нищичко не решаваш, ако ще и с болднат шрифт да си напишеш "Аз"-то!
                      Чети дословно.
                      Нямам и никакво намерение да решавам ! Решенията са си само ваши ! Казвам че Аз решавам какво ,кога и как да чета и Аз решавам какво , кога и как да напиша ! Лека нощ !

Коментар

Айде стига досажда, а!
                        Е аз отлитам !

Коментар

Желая ти лека нощ, багерче:

http://www.youtube.com/watch?v=XMbvcp480Y4

Коментар

Няма-няма и ме плесне някоя идея по челото! Разните му там (срамни) работи, дето си правите по между си, биха могли, могат и ще докарат нЕкой лев! Единствено условие за започване на процедура по захлебването е отказ от авторски права, от които така или иначе сте се отказали с публикуването на намеренията си един към друг... За да съм коректен все пак, няма да споделя с вас (и с четящите, щото ойде 'убавио бизнес) какво ме е плеснало по челото (не е Пиер, нито Жан или пък Рение), докато не получа нотариално заверена декларация. Точка!
                            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Нямам и никакво намерение да решавам ! Решенията са си само ваши ! Казвам че Аз решавам какво ,кога и как да чета и Аз решавам какво , кога и как да напиша ! Лека нощ !
                              Лека да е и твоята, ама като пишеш нещо си, за какво го пишеш?
                              За да си в джаза - еми не си, доста плоски шеги натика в темата, пък може и това да ти е тавана.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                                Няма-няма и ме плесне някоя идея по челото! Разните му там (срамни) работи, дето си правите по между си, биха могли, могат и ще докарат нЕкой лев! Единствено условие за започване на процедура по захлебването е отказ от авторски права, от които така или иначе сте се отказали с публикуването на намеренията си един към друг... За да съм коректен все пак, няма да споделя с вас (и с четящите, щото ойде 'убавио бизнес) какво ме е плеснало по челото (не е Пиер, нито Жан или пък Рение), докато не получа нотариално заверена декларация. Точка!
                                Ъхъм, жаба бръснал ли си?
                                Туй куче от девет панаира е връщано, пък на десетия е почетен гост.
                                Заминавай в тотото, тук леба си е мой.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X