От три теми една е успешна (почти), това в инвестиционното инвестиране си е инвестиция и половина. Аз съм скромен. Търся жена, която преди всичко да ме вдъхнови, да ме допълва и подкрепя. Ако отговаря на тези качества и отпадат други, ненужни качества. Ще си наемем готвач, камериерка и иконом. Ако не се справя в спалнята, и това ще го уредим. Стига да ме вдъхновява, при това положение и кусури няма да и търся.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бе гледам, Макса за малко да се уреди, та и аз да опитам!!!
Свий
X
-
От: Бе гледам, Макса за малко да се уреди, та и аз да опитам!!!
Е що да е нинжа, язе съм си достатъчна нинжа. Искам девойка, дето да ми вика: Давай капитане, ти си най-добрия, още може и т.н.Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеНово двайсе. Тебе ти трЕбе нинджа - черна нинджа, но по нашия край не се срещат. Стискам палци!
П.С. Ще помоля Ясен да не се меси, защото с неговите научни подходи... Ще ме накара аз да се чуствам като девойката дето търся.Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Айдееее.. и спама оспамихме...Дидо и ти ли леля?
Айдааа...вие чували ли сте за сайтове за запознанства....ми там колко ли мераклиики ще има а...Дидо то за едното вдъхновЛение струва ли си толкова разходи бре...кат няма да я ползваш по предназначение.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
А лельо, лятото ме обедиха, че вдъхновението идвало от леглото. А сайтовете, аз в тях мога и инж. по космическа аеродинамика да бъда.
П.С. Инженер е съкратено, за да не се излагам, че не знам как се пише.Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Чувал съм, че тука (в София), а вероятно и на други места, тия, дето викат "Давай, капитане" и други работи, са локализирани по околовръстното и излизат по-евтино от готвач,иконом и др. екстри!
Успех!
Коментар
-
Ааааа, изкривяваш ми думите!!!Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеЧувал съм, че тука (в София), а вероятно и на други места, тия, дето викат "Давай, капитане" и други работи, са локализирани по околовръстното и излизат по-евтино от готвач,иконом и др. екстри!
Успех!
Аз не разбрах, защо жената до мен трябва да е нинжа. Иначе, така е, това мога и да си го поръчам, но търся друго. Ама май само на пиандета налитам.
Но благодаря за пожелания успех!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Глей ся, жените са три вида (толкова са ми известни) - балерини, моята и нинджи. Балерините не стават, освен да крачат на палци, мислят с краката си. Моята е заета! Остават нинджите. Верно, че са кът, но който търси намира, който похлопа ще му се отвори и т.н.Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение... Аз не разбрах, защо жената до мен трябва да е нинжа...
Оп! Мая Плисецкая ми звъни...Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Това как да го разбираме: "лятото ме обидиха, че вдъхновението идвало от леглото" или "лятото ме убедиха, че вдъхновението идвало от леглото"Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнениеА лельо, лятото ме обедиха, че вдъхновението идвало от леглото. А сайтовете, аз в тях мога и инж. по космическа аеродинамика да бъда.
П.С. Инженер е съкратено, за да не се излагам, че не знам как се пише.
Коментар
-
Е кат си член на нашия бар, на какви да налиташАма май само на пиандета налитам.
Но благодаря за пожелания успех!
....гърнето като се търкулне си намира похлупака
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Да Гриша, прав си, прав си. Арте - човек да не о/убърка некоя буква. Доби само там ме взеха без изпит.
Успешен ден на всички!Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Малиииии, още един, ей, Дидо, той Мах-а е един и аз съм една, а вече съм заета... Не че нещо да те обидя, ама няма втора у този форум кат' мене, че и по целия свят, та темата трябваше да я пуснеш другаде...The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Добре, аз искам да е една идея по-малко пробивна от теб и една идея по-допълваща. За това не ти се сърдя, и на Макс-а не се сърдя, че ме е преварил.Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеМалиииии, още един, ей, Дидо, той Мах-а е един и аз съм една, а вече съм заета... Не че нещо да те обидя, ама няма втора у този форум кат' мене, че и по целия свят, та темата трябваше да я пуснеш другаде...Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар