От три теми една е успешна (почти), това в инвестиционното инвестиране си е инвестиция и половина. Аз съм скромен. Търся жена, която преди всичко да ме вдъхнови, да ме допълва и подкрепя. Ако отговаря на тези качества и отпадат други, ненужни качества. Ще си наемем готвач, камериерка и иконом. Ако не се справя в спалнята, и това ще го уредим. Стига да ме вдъхновява, при това положение и кусури няма да и търся.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бе гледам, Макса за малко да се уреди, та и аз да опитам!!!
Свий
X
-
От: Бе гледам, Макса за малко да се уреди, та и аз да опитам!!!
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеНово двайсе. Тебе ти трЕбе нинджа - черна нинджа, но по нашия край не се срещат. Стискам палци!
П.С. Ще помоля Ясен да не се меси, защото с неговите научни подходи... Ще ме накара аз да се чуствам като девойката дето търся.Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Айдееее.. и спама оспамихме...Дидо и ти ли леля?
Айдааа...вие чували ли сте за сайтове за запознанства....ми там колко ли мераклиики ще има а...Дидо то за едното вдъхновЛение струва ли си толкова разходи бре...кат няма да я ползваш по предназначение.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
А лельо, лятото ме обедиха, че вдъхновението идвало от леглото. А сайтовете, аз в тях мога и инж. по космическа аеродинамика да бъда.
П.С. Инженер е съкратено, за да не се излагам, че не знам как се пише.Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Чувал съм, че тука (в София), а вероятно и на други места, тия, дето викат "Давай, капитане" и други работи, са локализирани по околовръстното и излизат по-евтино от готвач,иконом и др. екстри!
Успех!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеЧувал съм, че тука (в София), а вероятно и на други места, тия, дето викат "Давай, капитане" и други работи, са локализирани по околовръстното и излизат по-евтино от готвач,иконом и др. екстри!
Успех!Аз не разбрах, защо жената до мен трябва да е нинжа. Иначе, така е, това мога и да си го поръчам, но търся друго. Ама май само на пиандета налитам.
Но благодаря за пожелания успех!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение... Аз не разбрах, защо жената до мен трябва да е нинжа...
Оп! Мая Плисецкая ми звъни...Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнениеА лельо, лятото ме обедиха, че вдъхновението идвало от леглото. А сайтовете, аз в тях мога и инж. по космическа аеродинамика да бъда.
П.С. Инженер е съкратено, за да не се излагам, че не знам как се пише.
Коментар
-
Ама май само на пиандета налитам.Но благодаря за пожелания успех!
....гърнето като се търкулне си намира похлупака
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Да Гриша, прав си, прав си. Арте - човек да не о/убърка некоя буква. Доби само там ме взеха без изпит.
Успешен ден на всички!Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Малиииии, още един, ей, Дидо, той Мах-а е един и аз съм една, а вече съм заета... Не че нещо да те обидя, ама няма втора у този форум кат' мене, че и по целия свят, та темата трябваше да я пуснеш другаде...The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеМалиииии, още един, ей, Дидо, той Мах-а е един и аз съм една, а вече съм заета... Не че нещо да те обидя, ама няма втора у този форум кат' мене, че и по целия свят, та темата трябваше да я пуснеш другаде...Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар