Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся или искам все още не съм разбрал !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся или искам все още не съм разбрал !

Ама се надявам с ваша помощ да разбера или намеря . И да се повторя :
    Търся или искам тясна , тъмна и влажна за оправяне ! Ако имате нещо впредвид в темата или на лични . Благодаря за съдействието Ви или за бездействието Ви .
    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

От: Търся или искам все още не съм разбрал !

Колко тьмна?На лилаво ли да бие или само леко посиняла?Дай пример.............
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Ами забравих да споделя и опита си пък Вие ще решите дали може да ми се гласува доверие . С първата като останахме насаме леко се притесних и реших да ползвам джокер " Помощ от голям приятел " ама си викам мъж и то на години "Срам" и сам я оправих . С втората и със всяка следващата вече имах опит и знания и се справях все по-добре . Сега ако нямам поне една месечно ми е мъчно . Леко полеко ми стана и професия така че ако имате нещо очаквам предложения .

Коментар

Имам една като за теб,отдавна си търси майстора!Не е оправяна от поне 13 години! Но пък се ползва редовно!

п.п Бих се опитал и сам да свърша работа,ама килата са ми в повече и няма да ми е удобно. Пък и щом имаш мерак!
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Имаше една светла, не много тясна, но пък е къса, долу при разклона за Герман. Ако те интересува, да питам?

Баси, всички ли изтрещяхте, или е от липса на въобръжение?
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
            ...... или е от липса на въобръжение?
            Иииииии имаме участник познал правилния отговоооооор!! Печелиш "Брошка револвер".
            п.п.Ма няма такава икона м@мка му.
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Ако нямах щях да напиша друго. Сега толкова ! Иначе Либхерче чета за влак ! Четох обаче след като пуснах моята тема . Така че не е заради онази другата . То не било срамно да ти откажат , срамно било да не попиташ . Знам че с питане .....................

Коментар

То още малко и ще трябва цял раздел за такива търсения да се пусне. А влака е друга бира.
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

То и форума може да се наложи да се прекръсти ! Ама не вярвам до там да се стигне . Иначе няма лошо човек да потърси , лошо е ако чака да го потърсят ,пък никой да не го търси .

Коментар

А не..форумът няма да прекръстваме....иначе трябва друг да спретваме.
                    Иначе по темата...и аз имам една моя собственна- производство 93г. май, за тясното тясна е ама на мен ми е удобна....не е много тъмна щото е красиво червена, влажна е отзаде докато загрей после не съм я гледала щото и се кефя....за оправяне е, и то хубаво яко оправяне...кат се започне от предницата до задницата че и още други дребни нещица. Само трябва са разберем за цената щото кат ти е кеф и кат толкоз искаш да намериш да оправяш...аз пък търся кой да ми я оправи ама ефтинджос.....Щото нали знаиш "Кеф цена няма"
                    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Ами вземи ме запознай с НЕя де ! Какво чакаш ? Знаех че ще излезе нещо все пак . Само да допълня в момента съм Германия и съм попривикнал немски да оправям така че не забравяй че и аз имам високи изисквания .

Коментар

Лошо Алекс лошо, ми и твойте иззисквания едни Мойта е японска, и немска имам ма няма да отговаря на изискването ти за "тясна" ми широчка е, и е тъмна и е влажна, ма си има и печка....лошото е че само задницата и има малко за оправяне....с една дума няма та изкефи.
                        Май трябва друга да дириш аре Успех
                        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Тази седмица имах късмет падна ми широка , светла и суха за разлика от колегата германец той беше с тясна , светла и отново суха . И двамата сме на мнение че сухите се оправят по-лесно и по-бързо . Тъмна нямаше тази седмица . Двама вече знаем какво да търсим . Лошото е че говори по- добре от мен немски все пак роден ,отрасъл и с родители германци и родителите на неговите родители пак германци . За мене остава това което на него не му хареса . Това че тази седмица имах щастие е частен случай . Надявам в най-скоро време да имам правото първи да избирам . Друго е да оправяш Българска и друго Немска . На всичко отгоре и избора и парите по-добри . Лошо е че предпочитам да оправям Немска а не Българска . И още тука има за всеки ден а в БГ по -рядко .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X