Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо постоянно се увеличават рекламите ВЪВ форума?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Защо постоянно се увеличават рекламите в форума?

Явно пропускам някои неща, но аз имам само букви по екрана, никакви каки.
    Вие за плъгини към браузърите не сте ли чували? Това са благинки, които ти пазят мозъка от тотално промиване.

Коментар

Брях чи красута
      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
      Суперспам - спама на суперите

Коментар

Космената преса...пасти да яде...

Коментар

Всеки път влизам директно през началната страница, за да ударя още една импресийка за форума, да взима повече пари от реклама. На тази горе цъкам от време на време също. Иначе в самия форум реклами няма, та да пречат на нормалната употреба. Неща се правят с пари, има ли реклама (в разумни граници разбира се), има и пари.

Гледам ся са сложили и какички, е т'ва ако не е кяр, здраве му кажи!
          Мобилна Спасителна Служба "Сдружение Офроуд" - http://www.mss-offroad.org/
          LZ1BGE / А+ / механик-водач MTTU Падзверо (Мк2, '94, LWB 2.8TD)

Fortune favours the bold.

Коментар

чакайте малко бе, платихте ли си абонамента за ноември, че искате каки????

ако още сте на безплатната версия на форума, пийте по едно......триведно!

Коментар

Аз не виждам никакви реклами. elbgt-to го е казал. - https://chrome.google.com/webstore/d...hrome-ntp-icon Заповядайте за тези с Хром. След поставянето, мъките с изкачащите прозорчета и рекламки приключват.

Успех.

Коментар

Няма лошо форума трябва да се издържа а защо не и да печели . Нищо напреки нямам да има повечко каки нищо че не пия нес кафе
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

То няма лошо, ама с нескафето се обезличава форума като рекламна медия.

Топлата вода е открита от Гуглето отдавна,а ползваната стратегия сега, уби навремето и алтависта и яхуу.
                  байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                    То няма лошо, ама с нескафето се обезличава форума като рекламна медия.

Топлата вода е открита от Гуглето отдавна,а ползваната стратегия сега, уби навремето и алтависта и яхуу.
                    Бъркаш ги двата щата. Какво общо имат търсещите машини с офроуд форум? Като е открита топлата вода от Google ти какво искаш - като напишеш във форумната търсачка "Харчат ли допълнително гориво фаровете" да ти излиза реклама?
                    Както казах и по-напред, форума си се чете нормално и рекламите са абсолютно поносими. Даже съм съгласен да търпя и повече реклами ако от това зависи оцеляването на форума.
                    Не знаех че нескафето може да обезличи каквото и да е. Какво не му харесваш на нескафето? Да не се рекламират цигари?
                    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Ненатрапчивата ефективна реклама е топлата гугълска вода. Банерите са ок,ама
                      нещо което изглежда като рекламен чадър си ограничава възможностите за бъдещи потенциални рекламодатели.
                      (променя се лицето на мястото,губиш една аудитория за сметка на друга)

А при гуглешкия стил в рекламата, трупаш нова и нова маса.

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                        А при гуглешкия стил в рекламата, трупаш нова и нова маса.
                        Е кажи как да стане във форума. Предполагам ръководството би се зарадвало на всяка идея, която ще привлече рекламодатели. Ама ненатрапчива реклама във форум май означава да питаш какви гуми да си купиш и като първо мнение да ти излиза реклама на гуми. Само дето програмирането на алгоритъм, които да изплюва насочена реклама за всеки раздел от форума не си заслужава за размерите даже на този форум (нито като занимавка, нито като брой виждания). Google все пак има потребители няколко нули над нашия форум, бидейки той и най-големия в България.
                        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Всеки занимавал се с web реклама трябва да знае как става.

Има и български форуми в които е реализирано, при това добре.

Коментар

За разлика от други, този е действащ форум.
                            Написах един път, че голяма част от парите за благотворителни акции и действия на форума идват от медията.
                            Понеже виждам, че има неразбиране в термина благотворителност, ще си позволя да бъда по-конкретен.
                            Бедствията, както знаем настъпват внезапно и често пъти - далеч.
                            За да се стигне и вземе участие в борба с бедствие е необходимо гориво.
                            Ако някой си мисли, че всеки път когато възникне бедствие, пожар или трябва да се нахранят затрупани от снега села, се намират 10 колеги с джипове, които да разполагат с "едни свободни 200 - 300 лева" - лъже се.
                            Част от колегите успяват да си поемат разходите, други не.
                            Тогава разходите се поемат от медията, респективно рекламодатели.
                            Да не говорим за раздавана храна, вода и.т.н.
                            Така че когато гледате рекламите и влизате от първа страница, индиректно вземате участие в спасителни акции.

Ако собствениците на медията, разчитаха да направят бизнес от нея - не става за главна цел.
                            По скоро това е цената за нашето, на форума гражданско общество и неговото непосредствено действие в реалния живот.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

И през "Избрано" да вляза виждам това:

Та работата си е до настройки май.

А в рекламите няма нищо лошо. Форума трябва и приходи да има. В тази посока и положението в подфорум "Купува-продава" е подобно.
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                                Бедствията, както знаем настъпват внезапно и често пъти - далеч.
                                За да се стигне и вземе участие в борба с бедствие е необходимо гориво.
                                Ако някой си мисли, че всеки път когато възникне бедствие, пожар или трябва да се нахранят затрупани от снега села, се намират 10 колеги с джипове, които да разполагат с "едни свободни 200 - 300 лева" - лъже се.
                                Част от колегите успяват да си поемат разходите, други не.
                                Тогава разходите се поемат от медията, респективно рекламодатели.
                                Да не говорим за раздавана храна, вода и.т.н.
                                Така че когато гледате рекламите и влизате от първа страница, индиректно вземате участие в спасителни акции.

.
                                След големия сняг предложих нещо такова да направим нещо като фонд за участие в такива операции . Поне горивото за машините да се покрие . Един път не е проблем но като се наложи 3-4 пъти в годината да се провеждат такива мероприятия разходите стават значителни а 10 - 20 лева не са проблем на никой . Тогава за това ми предложение бях разпнат на кръста че така се опорочавала идеята .
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X