Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CR-V 128hp. странен звук след 210км/ч.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: CR-V 128hp. странен звук след 210км/ч.

Аз проблем с огледалата нямам, щото се прибират на ток.
    И си имам ветробрани, и си карам на отворени прозорци. Чааааааак след 280 започвам да усещам вятър в купето
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
    Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Не се гъбаркайте с човеко, кажете му истината.
      Ичиро Хонда го е замислил и изпълнил така:
      Значи- при 210км/ч започва развъртане на ракетния ускорител.
      В началото работи като компресор и при достигане на налягане от 7.0126 бара (което става при около 238.185км/ч)се отваря трипътния клапан.
      Той от своя страна подава този въздух към пневмоцилиндрите, отварящи и заключващи делтовидния дефлектор, по-вече известен като крило.
      При продължаване на ускорението, към ускорителя инжекционно-импулсно се подава ракетно гориво, добавящо около 1321 кс, със съответното допълнително ускорение.
      Както вече спомена краси-мир, към 280 км/ч, предницата вече се отлепя от хасвалтаи леко се надига-тогава се чувства характерен полъх на вятъра.
      При достигане на 281.2545879 км/ч и задните гуми се отлепят от хасвалта и се минава в режим на тотално off-road глисиране, при което колата се движи накъдето си иска, повдигната на 1365 мм от повърхността на хасфалта.
      Спецификата на режима изисква от водача да пусне волана, да се хване за главата с 2 ръце и с вик "А-а-а-аааааааа!" да се отправи към портите на Свети Петър.
      Е, те това е !
      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Знаех си, че рано или късно, ще излезе отнякъде инфо, кой ми е гепил машинарията от гаража. Зеро, да си ми върнеш двигателчето....

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2415.jpg
Прегледи:1
Размер:184.2 КБ
ID:5420114
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Гена, бъркаш! Това твойто е я срязано и е от сешоара у новата ти баня. Провери си снимките!
          Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Ако не е от фаровете, значи сваляш жилото на километража и капваш малко масълце! Проблемът е като на соц-колите. Все си мислех, че дефекта е отстранен, но...
            Иначе как се сепнаха ?!
            Майтап или истина? Аха, аха от осъмна до разпни го!
            Пусни сега малко педала и кажи колко мина по инерция.
            Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Само за протокола - километража не е със жило, а със жица.
              А и човекът каза, че е по ГПС!
              Освен хамериканците нещо да са ни разбутали сателитите?!

п.п. А и Слави е малък, не знае що е соц-возило! Той си пада по италианките!

Коментар

А , малък, одъртях и аз, а и от соц возило съм почнал с мОсквич edoors не съм ти крал двигателя, моя си е наи обикновен бутален, даже и на газ, dedokoko почти успя да опише възможния проблем, ама не е от това, днес пак я пробвах звука е нещо от сорта на кххххххх, ссссссссссс ккрррхххххххххххххххххх и накрая заглъхва с нещо кат иааааауууууууу. Мислех да не би щото кабелите на ламбда сондата са резнати, понеже така или иначе с тея модификации по мотора тя не бачка корекно и само ми спъва колата, седи си на мястото обаче за да запушва дупката на тръбата. Прибрахме се и реших да кача колата на канала да видя какво става от долу, навирам се аз и кво да видя, комшииската котка горката се завряла над реиката и колектора (сакса), и се заклещила, за зла неина учат обаче задните и части от тялото се падат точно над сондата, и при високата скорост от мощността на мотора понеже е с периферидиеви тампони за да могат да поемат по големи усуквания на мотора при ускорение сакса се надига на горе с надигането на мотора и ламбда сондта напъва котето изотзадзе. Не разбрах обаче защо звука изчезваше след 240, щеше ми се котето да може да говори да си каже, ама уви само ме гледаше с влажен и отчаян от живота поглед. Веднага освободих горкото животинче, видимо уплашено и сконфузено с изпъкнали очи и присвити на зад уши, с леко разкрачен заден мост пое към двора на комшията. Да ви кажа хем ми беше жал за него хем ми олекна че не е нещо по мотора, толкова труд съм хвърлил по него. Ама така е, като си навира дупето дето не му е работа.
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
                Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Ами зеро ти сам си си отговорил. Просто при повишаване на скоростта сакса се вдига и сондата напъва котето от зад, и то почва да издава неприятните звуци, а при достигане на оптималната скорост от 240, сондата вече достига точката на "проникване" и затова котето замлъква

Коментар

Бриджит Бардо е уведомена!
                    Очаквай я на вратата си, Слави

Коментар

[QUOTE=zero;1980975]Еиииии как ми е драго като видя да живне раздела, ама тва ли е начина да се раздвижи, последната седмица все влизам гледам нема на кои да се помогне и......

Славчо, може ли така бе бате! Аз от два дни карам със стирка в краката, ти немало на кой да се помогне. При тая скорост дето си я развил най-вероятно и ти си понамокрил седалката, че и около нея. Дай поне акъл как да се отводня бързо. Те тука те http://www.offroad-bulgaria.com/show...40#post1982040
                      "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X