Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Откраднаха ни масата от големият остров на Голям Беглик
Свий
X
-
От: Откраднаха ни масата от големият остров на Голям Беглик
Първоначално публикуван от Тодоров009 Преглед на мнениеАвгуст месец на тази година я направихме за всеобщо употребление и вече я няма![ATTACH=CONFIG]504584[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504585[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504586[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504587[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504588[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504589[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504590[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504591[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504592[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504593[/ATTACH]
Миналото лято от същото място ни откраднаха кея!Да видим този[ATTACH=CONFIG]504594[/ATTACH]колко ще изкара!?
Моята на носа навърта вече десета година! Аз съм този със сивата гуменетка с Меркюрито, дето бръмчи посред нощ.
Поздрави и до догодина!!
-
Как и защо да градиш и правиш нещо,което ще бъде унищожено от някой малоумник!?? Джамбазов беше казал-Няма такава държава! Аз бих допълнил-НЯМА ТАКЪВ НАРОД!088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеКак и защо да градиш и правиш нещо,което ще бъде унищожено от някой малоумник!?? Джамбазов беше казал-Няма такава държава! Аз бих допълнил-НЯМА ТАКЪВ НАРОД!
Поздрави от Г. Беглик!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеКак и защо да градиш и правиш нещо,което ще бъде унищожено от някой малоумник!?? Джамбазов беше казал-Няма такава държава! Аз бих допълнил-НЯМА ТАКЪВ НАРОД!
Поздрави !
п.п. Догодина живот и здраве ако успеем ще доидем да помагаме !
Коментар
-
Лошото е че трябва да се обяснява на това дете от снимките,че едни лоши хора са я хвърлили в печката,ама ние нали сме добри,пак ще направим маса.Предполагате ли какво ще каже детето!?088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеКак и защо да градиш и правиш нещо,което ще бъде унищожено от някой малоумник!?? Джамбазов беше казал-Няма такава държава! Аз бих допълнил-НЯМА ТАКЪВ НАРОД!Лопата - друг солдата!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеЛошото е че трябва да се обяснява на това дете от снимките,че едни лоши хора са я хвърлили в печката,ама ние нали сме добри,пак ще направим маса.Предполагате ли какво ще каже детето!?
Коментар
-
Що за хора бродят по нашите ширини
Винаги съм се чудил, като знам и при нас каквото и да решиш да направиш (нещо красиво, нещо практично) все някой/и лумпен/и ще се намери да го потроши.
Като в града го намирам за по "нормално" (до колко може да се приеме за такова), ама пък по горите, а още повече на островче.... нямам думи
, що за хора са....
Да им изсъхнат чурките.Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
За съжаление, тъпаци колкото щеш.. Такава маса рядко се вижда.. Най-малко век би се ползвала..
Това пък е оградката, която аз, брат ми и баща ми си играхме да правим за една общинска градинка, за наша сметка и на снимката се вижда какво и се случи..
Хубавото беше, че усетихме като я чупят и...сещате се..
Коментар
-
Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеКруме, мараба, точно от острова, трябва да си голям мераклия ( с каква лодка ) за да отнесеш тия дърве, според мен си е пак там, но на друго място или са я изгорили там.
А лодката е тазидоволно яка е (два литра,140 коня),и още много дърве може да довлече.
Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар