Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднаха ни масата от големият остров на Голям Беглик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откраднаха ни масата от големият остров на Голям Беглик

Август месец на тази година я направихме за всеобщо употребление и вече я няма!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN1543.jpg
Прегледи:1
Размер:260.8 КБ
ID:5987169Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN1544.jpg
Размер:236.5 КБ
ID:5987170Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN1546.jpg
Размер:194.1 КБ
ID:5987171Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN1557.jpg
Размер:219.5 КБ
ID:5987172Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN1558.jpg
Размер:210.0 КБ
ID:5987173Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN1562.jpg
Размер:241.8 КБ
ID:5987174Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN1711.jpg
Размер:238.8 КБ
ID:5987175Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN1714.jpg
Размер:231.2 КБ
ID:5987176Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN1642.jpg
Размер:226.8 КБ
ID:5987177Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN1646.jpg
Размер:252.4 КБ
ID:5987178

Миналото лято от същото място ни откраднаха кея!Да видим тозиНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN1680.jpg
Размер:66.8 КБ
ID:5987179колко ще изкара!?
    Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

От: Откраднаха ни масата от големият остров на Голям Беглик

Първоначално публикуван от Тодоров009 Преглед на мнение
    Август месец на тази година я направихме за всеобщо употребление и вече я няма![ATTACH=CONFIG]504584[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504585[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504586[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504587[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504588[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504589[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504590[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504591[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504592[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504593[/ATTACH]

Миналото лято от същото място ни откраднаха кея!Да видим този[ATTACH=CONFIG]504594[/ATTACH]колко ще изкара!?
    Гадове!!
    Моята на носа навърта вече десета година! Аз съм този със сивата гуменетка с Меркюрито, дето бръмчи посред нощ.
    Поздрави и до догодина!!

Коментар

Доста тежка и масивна.Нямам думи
      Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Тъпанари!
        ....а иначе такава маса може да посреща и пра внуците, ама говедото си е говедо
        HONDA XL650

Коментар

...не е нормално,никак даже,но не е и неочаквано,...Жалко,че така се убива ДОБРОТО.
          HUSGVARNA 630 SMR
          PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Как и защо да градиш и правиш нещо,което ще бъде унищожено от някой малоумник!?? Джамбазов беше казал-Няма такава държава! Аз бих допълнил-НЯМА ТАКЪВ НАРОД!
            088пет722пет99
            http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
              Как и защо да градиш и правиш нещо,което ще бъде унищожено от някой малоумник!?? Джамбазов беше казал-Няма такава държава! Аз бих допълнил-НЯМА ТАКЪВ НАРОД!
              То всяка държава си е уникална. Както и всеки народ.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PICT6508.jpg
Размер:175.4 КБ
ID:5417314

Поздрави от Г. Беглик!!

Коментар

Халал да му е на този дето я е октраднал, нито ще му стопли печката, нито ще му стои в двора. Напук на всички тапанри трябва да правим добро и да служим за пример. Дано прихванат нещо от вършештите добрина и кръсота.

Поздрави !
                п.п. Догодина живот и здраве ако успеем ще доидем да помагаме !

Коментар

Лошото е че трябва да се обяснява на това дете от снимките,че едни лоши хора са я хвърлили в печката,ама ние нали сме добри,пак ще направим маса.Предполагате ли какво ще каже детето!?
                  088пет722пет99
                  http://www.hydropompi.com/

Коментар

Точно, държавата ни е прекрасна, по-хубава няма ама народа... не всички разбира се ама едно лайно стига да развали работата.
                    Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Лошото е че трябва да се обяснява на това дете от снимките,че едни лоши хора са я хвърлили в печката,ама ние нали сме добри,пак ще направим маса.Предполагате ли какво ще каже детето!?
                      Круме, мараба, точно от острова, трябва да си голям мераклия ( с каква лодка ) за да отнесеш тия дърве, според мен си е пак там, но на друго място или са я изгорили там.
                      подаръци за мъже от FACOM
                      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Що за хора бродят по нашите ширини

Винаги съм се чудил, като знам и при нас каквото и да решиш да направиш (нещо красиво, нещо практично) все някой/и лумпен/и ще се намери да го потроши .
                        Като в града го намирам за по "нормално" (до колко може да се приеме за такова ), ама пък по горите, а още повече на островче.... нямам думи , що за хора са....

Да им изсъхнат чурките.
                        Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                        И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                        вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

За съжаление, тъпаци колкото щеш.. Такава маса рядко се вижда.. Най-малко век би се ползвала..
                          Това пък е оградката, която аз, брат ми и баща ми си играхме да правим за една общинска градинка, за наша сметка и на снимката се вижда какво и се случи..
                          Хубавото беше, че усетихме като я чупят и...сещате се..
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0309.jpg
Размер:171.2 КБ
ID:5417351

Коментар

Споко!! Догодина, да сме живи, ще направя 2.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                              Круме, мараба, точно от острова, трябва да си голям мераклия ( с каква лодка ) за да отнесеш тия дърве, според мен си е пак там, но на друго място или са я изгорили там.
                              И аз мисля,че си е там или в двора на някоя вила в раьона.Не вярвам да са я изгорили гадовете при толкова "матриал" наоколо,пък и тоя дънер дето го влачим на снимките и още един като него останаха там на няколко метра от масата.
                              А лодката е тази Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN1695.jpg
Размер:151.0 КБ
ID:5417353 доволно яка е (два литра,140 коня),и още много дърве може да довлече.
                              Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X