Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се запалих по Off Road

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се запалих по Off Road

В тази тема всеки може да каже, как се започна с тази краста, какъв е бил първия му джип. Според мен, би било интересно!

Аз лично, от много време имам Газ 69 и с него си правих разходчици, но откакто си взех Тойотата, разходките са всяка седмица.

Вие сте!
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

От: Как се запалих по Off Road

Преди да открия форума-нямах нкаква идея за джип и офроуд. Четох, гледах снимки и клипове, па накрая Данчо се зае да си прави бъги, и аз бях основен помощник. След теста на това което сме направили разбрах,че и аз ще имам бъги, и си направих. С бъгитата натрупахме опит по много крив терен, та после карането на витарата не беше толкова ново нещо...
    Може да се каже, че за офроуд се запалиш от тук.

Ако не бях попаднал на форума 'найш ли колко пари щях да спестя...
    Но нито за миг не съжалявам де...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз още от казармата след две години каране в държавния офроуд шампионат . Като се уволних има няма и след 2 години си купих един УАЗ . То на село офроуд машина е по скоро необходимост от колкото хоби . Зимата никой не чисти а и дървата с нещо трябва да си докараш на лов да отидеш и така . След УАЗката която братовчедите още карат следват една след друга две ниви . Коле ако някой иска да прави бъги един приятел иска да връща на вторични едно Митсубиши L 300 4х4 много е изгнило и мотора му е позаминал иначе всичко останало по трансмисията му е ОК даже има и ладов двигател с фланец за него . Нямам време иначе с кеф бих си спретнал едно бъги 4х4 .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Аз преди 4 години търсех мнение за едни всесезонни гуми и така случайно попаднах на форума, от там започнах да гледам темите за разходките, да чета из форума, но това което най- много ме запали е отношението на хората от този форум един към друг и готовността да се притекат на помощ на закъсал човечец, независимо че не го познават.
        После дойде мерака и аз да се изкалям, взех едно китайско атв, после взех и XJ-я и така
        I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Краста си е голяма.. Веднъж хване ли те, няма пускане! От много време чакам дъжда, и днес с кеф се накалях.
          Даже имитирах старта на Траян Траянов, на 1:20 мин.

0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            Коле ако някой иска да прави бъги един приятел иска да връща на вторични едно Митсубиши L 300 4х4 много е изгнило и мотора му е позаминал иначе всичко останало по трансмисията му е ОК даже има и ладов двигател с фланец за него . Нямам време иначе с кеф бих си спретнал едно бъги 4х4 .
            Малко спам, ама и без това сме в спама...

Благодаря за предложението, но едно, че с финансите не е добре работата, друго, че от това паджеро няма да стане бъги, а поорязано паджеро.
            Имам си наум два проекта за бъги 4х4, единия с не много голям мотор(но все пак над 2 литра), и с независимо окачване на 4 колела, а другия за тръбна траялна машина с цели мостове, и як двигател. И за двете няма ни пари ни време, ама все някога ще направя поне едното.

И да знаете-бъгито доставя доста повече кеф от карането отколкото джипа. Който има възможност-да си сдела едно набързо, и да се юрва по баирите.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Малко спам, ама и без това сме в спама...

Благодаря за предложението, но едно, че с финансите не е добре работата, друго, че от това паджеро няма да стане бъги, а поорязано паджеро.
              Имам си наум два проекта за бъги 4х4, единия с не много голям мотор(но все пак над 2 литра), и с независимо окачване на 4 колела, а другия за тръбна траялна машина с цели мостове, и як двигател. И за двете няма ни пари ни време, ама все някога ще направя поне едното.

И да знаете-бъгито доставя доста повече кеф от карането отколкото джипа. Който има възможност-да си сдела едно набързо, и да се юрва по баирите.
              Рожденико, знам, че и с бъги по-можеш да се пребиеш, вярно ли ?
              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Абе на какъвто страничен наклон съм заставал с бъгито-с джип да се бях прекатурил 3 пъти... Нисък център на тежестта, а и предницата е доста широка, та държи.
                Иначе позволява по-висока скорост по гаден терен(и то доста по-висока), което си е предпоставка за пребиване, ама как веднъж не се отъркаляхме с нито едно от 4-те бъгита които караме из село.
                Пък с витарата имам едно обръщане вече...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X