Обява

Свий
Няма добавени обяви.

“Няма по-прост народ от българския”

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• “Няма по-прост народ от българския”

“Няма по-прост народ от българския” или очерка на един англичанин.

Защо ли след като ми отмина първосигналната обида, осъзнах колко истина има в това:

Те даже не са народ, а сбирщина от прости хора, защото народността не е просто принадлежност към дадена географска територия, а съвкупност от общи цели, идеи и ценности, съвкупност от общи действия, целящи развитие на цялото общество, общи действия за реализиране на идеите и опазване на ценностите
    Целия материал ТУК

п.п. темата съвсем съзнателно е в спама!
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

От: “Няма по-прост народ от българския”

Нямах смелост да прочета статията до долу, просто защото прочетох много истини.
    Мда, човека е много прав. Не че британците са цвете за мирисане, ама този направо ни уби. Ми, прав си е човека-малко са хората в тази държава, които се опитват да направят нещо за развитието й. Радвам се, че поне в този Форум сме се събрали що годе свестни хора и малко или много подпомагаме за точно това развитие. Нямам какво повече да кажа, просто съм потресен от прочетеното. Как може един чужденец да осъзнава всичко това, а ние-самите "българи" да не го правим?
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
      Нямах смелост да прочета статията до долу, просто защото прочетох много истини.
      Мда, човека е много прав. Не че британците са цвете за мирисане, ама този направо ни уби. Ми, прав си е човека-малко са хората в тази държава, които се опитват да направят нещо за развитието й. Радвам се, че поне в този Форум сме се събрали що годе свестни хора и малко или много подпомагаме за точно това развитие. Нямам какво повече да кажа, просто съм потресен от прочетеното. Как може един чужденец да осъзнава всичко това, а ние-самите "българи" да не го правим?
      Това не го ли прочете :

Няма по-прост народ от българския” – под това заглавие „Невероятно инфо“ пусна материал, който, макар, че е художествена измислица, решихме да публикуваме заради самоиронията, която не може да те остави безразличен.

Коментар

Пак ли!!!

Що толкова лесно се хващате на въдицата (и то без стръв)!?!
        Малко повече четене е нужно... джокер: виж "източника"
        Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Не, това не го видях. Взех го прекалено сериозно.
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

Това на края четете ли?
            Author Archives: Chergar
            Източник: БъзикилийксИстината такава, каквато можеше да бъде!?
            Четете в дясната колонка: http://neverojatno.wordpress.com/author/chergar/
            Извадка:
            Условия за ползване

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
            Съвпадението с реални събития, свързани с дей- ствително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.

..............
            Което пак не значи, че такова нещо някой трябва да пуска де! Все пак обиждаме сами себе си. Аз имам такъв принцип "Уважавай себе си, за да те уважават и другите".
            Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 19-09-12, 08:50.
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Дори и от англичанин да беше писано пак не бих му обърнал внимание . В България идват две категории англета едните са пияници които за две седмици изпиват всичкия алкохол който намерят другите са пенсионери с минимални доходи които в Англия не стигат да се купи и вратата на сносно жилище . От тези две категории адекватна оценка на българската народопсихология няма как да получим .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X