Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде въпрос и от мен: с какво храните бръмбарите в главите си..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хайде въпрос и от мен: с какво храните бръмбарите в главите си..

Предишната тема ми даде повод да попитам и за бръмбарите!
    В къщи имам бръмбари, по мои сметки около 40 годишни. Дълги години ги храних с консерви. След консултация с психиатър спряхме консервите. От 3-3,5 години им давам прясна храна и т.н. Лошото е, че бързо им омръзва и все трябва да им търся нещо друго. Суха храна винаги има в паничката, но ядат от нея само в краен случай.
    Като чета в съседните теми за проблемите при кучета и котките когато се хранят с пилешли костици, се замислям с какво да им заменя пилешките продукти?
    Дъщерята (на 3,5 години) също си има бръмбари. Нейните все още са малки но пък изключително жизнерадостни и игриви. Развиват се добре покрай моите и обещават да станат не по-малки. За момента не мога да определя от каква порода са понеже са женски а аз от такива не разбирам твърде.
    А вие с какво храните вашите ?
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

От: Хайде въпрос и от мен: с какво храните бръмбарите в главите си..

С психясали темички от тук.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Колкото участника тука (е поне повечето де), толкова различни бръмбари. Някои хранят бръмбари посредством чесане на пръсти по клавиатура. Други обикалят по горите да търсят храна. Трети по разни там големи или по-малки гьолове. И т.н. и т.н.
      п.п. Моите са на обща диета. От всичко дето писах по малко.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
        Предишната тема ми даде повод да попитам и за бръмбарите!
        В къщи имам бръмбари, по мои сметки около 40 годишни. Дълги години ги храних с консерви. След консултация с психиатър спряхме консервите. От 3-3,5 години им давам прясна храна и т.н. Лошото е, че бързо им омръзва и все трябва да им търся нещо друго. Суха храна винаги има в паничката, но ядат от нея само в краен случай.
        Като чета в съседните теми за проблемите при кучета и котките когато се хранят с пилешли костици, се замислям с какво да им заменя пилешките продукти?
        Дъщерята (на 3,5 години) също си има бръмбари. Нейните все още са малки но пък изключително жизнерадостни и игриви. Развиват се добре покрай моите и обещават да станат не по-малки. За момента не мога да определя от каква порода са понеже са женски а аз от такива не разбирам твърде.
        Аз ги храня с предимно меснати работи. По-общо казано: ядът всичко дето има майка Прасета (свинско), зайци (заешко) и т.н и т.н. От време на време им слагам и малко салата, ама ако не е насолена с много сирене и няма олио, не я искат.
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Моите са всеядни. Една "троха" да има и моментално започват да жужат все по-силно и по-силно. И един друг се бутат и окуражават! А недай Боже да има нещо по-пикантно, някоя "сочна пържола" - няма такъв шум и жизнерадост никъде, каквито има в мойта глава. И най-лошото е, че в тези моменти будят и другите гадове - пеперуди в стомаха им викаха някои, но за последното не съм сигурна че са пеперуди, де

Не е добре - знам, но това е положението. За това като станат прекалено шумни в следствие на многото храна, просто ги оставям на диета и така докато се успокоят и поспят... И после всичко наново !

Последно ги приспах за седмица на морето - починаха си добре и още не са гладни
          Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Аз моите ги храня с лоши хора. Така същевременно спомагам този свят да става по-добър
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

През деня ги храня с квото ми падне, това ги обърква доста и ги прави агресивни и зли. Затова вечер напоследък ги поливам с бяло винце, като преди това ги изваждам на терасата и ги настанавам удобно. Това упражнение ги кара да се подредят в редици и се групират по интереси. На втората порция винце стават лениви и част от тях падат на ляво друга на дясно, редиците се разбъркват но поне е тихо.... . Едно две бръмбарчета са по зли, тях ги третирам накрая с Джак спрей който ги вцепенява и ги кара да изглездат глуповато..., така изкарват ноща.

Сутрин обикновенно жена ми ги разбива като топка за боулинг и до към 9:30 не могат се разберат къде се намират въобще......после всичко отначало....
              Т5
              Crossrunner

Коментар

Във всяка глава бръмбари не виреят. То ако ставаше само с хранене, аз щях да въдя паламуд в мивката. Те са като комарите - един се пляска непрекъснато, пък другия до него го гледа неразбиращо и си вика "Бе 'кво му ст'аа на тоя?!"

Коментар

С кал.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Залъгвам ги с повечко мечти и илюзии .... като в мъгла са и някак се справям .... май и със себе си
                    Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

С всичко . Всеядни са.
                      Не отбират, даже глупости ядат на воля с усмивка.
                      И колкото повече са, толкова по-весел е живота. И толкова повече глупости трябват.

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                        ...........
                        Днес, закусиха с нещо подобно:

След малко отвивам до Пловдив за още храна.
                        Land Rover Discovery:
                        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Еми различни хора - различни бръмбари! И от там необходимостта от различното им "изхранване". Някои те човъркат да залитнеш в една посока, други - в друга, но всеки си ги има ( според мен, де ). Петте пръста на ръката - и те са различни ( поне моите, за сега ).
                          Бъди жив и здрав!
                          Казано е:
                          -"Обичай ближния",
                          щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Ми................ нямами кво праим сега
                            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                              Ми................ нямами кво праим сега
                              Да не са ти ги изяли бръмбарите?
                              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X