Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поредният измамник!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поредният измамник!

Колеги, искам да ви предупредя за поредния измамник по форумите. Сделката не е направена в някой форум, но човекът се подвизава по тях и за това си позволих да пусна тема.
    Става въпрос за Огнян Дачев (по другите форуми е регистриран като ogi68vt, а тук при вас е ogdan) от Велико Търново. Преди два месеца се видяхме и ми обеща, че ще ми направи лодка, която ще е готова за най-много 2 седмици. Накупих си всички необходими части, дори му дадох предварително пари, за да може да работи спокойно. След това спря да си чете съобщенията, да си вдига телефона и т.н. Преди около месец по някаква случайност го вдигна и каза, че правел ремонт в тях и до 1 седмица корпусът на лодката ще е готов. Та така още го чакам, а той продължава да не си чете ЛС-та, пощaта, не си вдига телефона и не отговаря на СМС-и.
    Ако все пак някой реши да си има вземане-даване с него, да има не едно, а много на ум.

Писнало ми е вече от всякакви тарикати, мошеници и т.н и този ще си плати. Дори няма честта да вдигне телефона и да каже, че не може или не иска да ми направи лодка.

ПС. Темата не съм я пуснал за обсъждане, а за информация, така че може да бъде заключена.

От: Поредният измамник!

Темата ти е за друг подфорум Некоректни търговци!, ама все някой МОД ще премести.
    п.п.Между другото не намерих потребител ogdan.
    Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 15-08-12, 09:56.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X