Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си работа!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся си работа!!!

Бута ме нещо от вътре!
    1.т.т. Данни
    род. 1968г. в АГ "Шейново" (България-София), Ръст 168см. (горе-долу). Тегло 78гк. (пак горе-долу). Жив. гр.София
    Майка род. в Гърция, баща (Бог да го прости) род. в България (с. Белчин). Нац. Българска. Пол Мъжки.
    2.Образование
    -Средо. ОТЕ "Вилхелм Пик" (спец.ЕРАК) (по настоящем ПГ "Хенри Форд" (дет се вика спонсори на два/три комплекта инструменти))
    -Висше. ВМЕИ "Ленин" (спец.ТТТ, специализация (..емотиконка.. да се тупам в гърдите, щот съм "Магистър") ДВГ (ама завърших в ТУ "София" ( 'ба ли го к'во значи ))
    3.Предпочитам да съм Началник, като очаквам заплата около 1500 до 2000 лв./мес., ама чисто.
    4.Работил съм, като снбдител в БДЖ около 10 год. След това, в ДЗИ (ама малко). Понастоящем (не е много удобно да кажа къде) от около 12 год.
    5.Разбирам от:
    5.1.Снабдяване;
    5.2.Автомобили;
    5.3.Застраховане;
    5.4.Регистрация (на автомобили);
    6.Компютърът го умея (каквото и да значи това), за който го интересува (WORD, EXCEL, Scientific Notebook, AutoCAD).
    7.Езици по-скоро теоретично (Гръцки, Руски, Английски)
    НЕ очаквам да правя свирки. НЕ очаквам да стоя на колене. Знам какво мога и до колко го мога. Говоря и пиша на ПРАВИЛЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК (поне през по-голямата част от общуването).
    п.п. Който не разбира защо пускам темата (точно па тука) ДА НЕ ПИШЕ!!!
    п.п.п.ПИСНА МИ да виждам хора с много куфари наоколо!!!!
    п.п.п.п.Ако някой има все пак сериозно предложение може пък да го обсъдиме (Зер несериозно-несериозно, ама колко пък да е?).
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

От: Търся си работа!!!

'зимам та! само с тоя пол....
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Вземи мен, аз не съм с тоя пол!

Не знам от времето ли или от слънцето, ма и мен почват да ми се въртят такива мисли из главата.
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
        Вземи мен, аз не съм с тоя пол!

Не знам от времето ли или от слънцето, ма и мен почват да ми се въртят такива мисли из главата.
        Много си висока! Аз си търся нещо джобно, кът Стоен...

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
          Не е вярно - еднакво високи сме!!! Ето доказателство:

Коментар

Не ви знам какво правите тука, ама тоалетната хартия ви издава....

Коментар

Не ви знам какво правите тука, ама тоалетната хартия ви издава....
              Първо на първо това не е тоалетна хартия, а друго нещо. Второ (абе всъщност на първо място), подсъдим си по отношение на дискриминация (по-точно полова).

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                Първо на първо това не е тоалетна хартия, а друго нещо. Второ (абе всъщност на първо място), подсъдим си по отношение на дискриминация (по-точно полова).
                Е, по-добре ли ще е да те третирам като жена.... веднъж-дваж....?

Коментар

Как искаш ме третирай (със сигурност не физически де).

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                    .... дискриминация (по-точно полова).
                    Мен ме дискриминира физически и ръстово!!!

Коментар

Ако ма вземеш за началник, с всички условия изброени от Стоян, може да взема Рокито?

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                        Ако ма вземеш за началник, с всички условия изброени от Стоян, може да взема Рокито?
                        Малииии, ще взема да го дам за скрап....

Коментар

Добре де, след като хубаво му оцапахме на Стоян темата, да върнем разговора в правилната посока:

Стоянчо, последното изречение и п.п.-тата навеждат нещата в посока собствен бизнес. За съжаление (поне по моя скромен опит) има ли поне един човек над теб в службата, нещата рано или още по-рано преминават границите на тези изисквания. Аз също сериозно се замислям, поради ред причини, вкл. и финансови, но всеки път ентусиазма ми се пресича от някой приятел, който споделя: "Ами то и при нас е така" или "Ми то навсякъде е така"... И избирам познатото и сигурно пред риска, непознатото, за добро или зло.
                          Та почнах да се замислям за собствен бизнес (навремето имах такъв и познавам кефа сам да си началник на себе си и сам да си подреждаш приоритетите).

Коментар

А неприятностите да се занимаваш с държавните служители, и да изпълняваш до буква безумните закони и закончета, че инак сериозна глоба спомняш ли си? Всякакъв вид данъци, такси, осигуровки и други държавни рекети прикрити под благовиден предлог?
                            Колкото и да не вярвам в теория на конспирацията започва да ми се вярва, че някой прави всичко по силите си за да не можем да се развиваме на спокойствие. Насажда ни се усещането, че е много по-лесно да си на заплата, и някой друг да мисли вместо теб за данъци и такси, а ти само да си вземаш мижавата заплата, и да си траеш...
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

А нЕкой път, след като раздадеш мижавите заплати, за теб не остане...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X