Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автосалон Варна за предлагане на камиьон Шкода-Европа не е карана на 68хил.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Автосалон Варна за предлагане на камиьон Шкода-Европа не е карана на 68хил.

Автомобилът е купуван за нашата фирма, Но не е каран по причина че ползвахме другите камиьони. На реални 68хил. километра е напълно обслужен, със всички документи и тахограф по изискванията, бордови 10тона. Търсим автосалон във Варна където можем да го изложим....притесняваме се ако го закараме в случаен салон да не бъдат сменени части. Ние сме първите му собственици. Предстои ми операция и сватба......и е безсмислено да го държим. Съпругът ми трябва само малко да го излъска и боядиса джантите.
    Последно редактирано от silverfox; 12-08-12, 14:25.
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

От: Автосалон Варна за предлагане на камиьон Шкода-Европа не е карана на 68хил.

За съжаление, най-голям шанс да се продаде има на килограм. Или на цена близка до тази на скрап. Няма търсене на подобни машини, морално остарели са и предвид, че се ползват за бизнес, а са много по назад от подобни на други наложени марки много е трудна продажбата им. Искрено желая успех, но като знам колко нещо се наряза...
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

За сватбата добре, за операцията лошо. Автомобилът (между другото може да му се каже и КАМИОН) е лошо, че е много стар и само, като скрап може да се продаде (доста малко вероятно е да го купи някой, като тов. автомобил). Не виждам как някой ще му сменя части на място за продажба (пък не ми е ясно и какво ще тръгне да сменя). Пуснете си частна обява! Който го интересува, знае какво търси.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Имам двама приятели които работят вече повече от 20 години с такива европи с кранове . Едната още си е с заводския Явор 6 на другата е качен 7 тонен Палфингер . Не че не са можели през годините да сменят камионите но Шкода Европа все още има достатъчно предимства .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
          Имам двама приятели които работят вече повече от 20 години с такива европи с кранове . Едната още си е с заводския Явор 6 на другата е качен 7 тонен Палфингер . Не че не са можели през годините да сменят камионите но Шкода Европа все още има достатъчно предимства .
          Не мога да ви изпратя на лични пощата ви е пълна Исках да кажа че цената подлежи на коментар.
          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X