Тъкмо преди малко,за пореден път,имаше 10 минутна заря!А де,ама не е 31 декември,а 11 август...Има сватба,а в близкия ресторант,отново избухна заря,а аз през това време четох мнения из форума,зачел съм се и изведнъж дуумм,направо изтръпнах,после започна фиууч и отново някоя селска изява!Разбирам младоженците,но това ли е начина да разбере,цял град,че има сватба?Фойерверките,не са ли само за последните часове на последния ден от декемврийския месец?Сигурно,и в вашите градове е така,но тук почти на всяка сватба има заря...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За много години!...
Свий
X
-
От: За много години!...
Може да има доста гърмящи джунджурии, сигурно ще искаш не целия Троян да знае, че се жениш, може би цяла България....
Недей така се ядосва, защо няколко фейверки летят към небето и прави букета. Радвай се, че Българите се женят, това са доста хубави емоций... Отиди си отвори една бира или сипи една ракия и кажи, ееее един изгоря, жив и здрав да е. А пък вече след като се ожениш, живот и здрав, пиши и ми кажи как е минала сватбата. Дали не си взревил нещо.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнениеМоже да има доста гърмящи джунджурии, сигурно ще искаш не целия Троян да знае, че се жениш, може би цяла България....
Недей така се ядосва, защо няколко фейверки летят към небето и прави букета. Радвай се, че Българите се женят, това са доста хубави емоций... Отиди си отвори една бира или сипи една ракия и кажи, ееее един изгоря, жив и здрав да е. А пък вече след като се ожениш, живот и здрав, пиши и ми кажи как е минала сватбата. Дали не си взревил нещо.Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec
Коментар
-
Въпреки, че по принцип харесвам фойерверките, намирам ги за уместни само по Нова Година. Може би е заради това, че от дете съм свикнал да ги свързвам с нещо много празнично, и то всеобщо, а не частен празник. Заря за рожден ден или даже сватба ми е малко първенюшко, излишна показност(както карането на младоженците с въртолет), но пък ползването на фойерверки не е запазено единствено за Нова Година. Всеки има право да се излага с пълна сила.
И аз бих се дразнил на твое място, но в името на малкото нерви-бих си го изтърпял. Щото трае малко(зер ракетките са скъпи).
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеТова не са фойерверки! Това са активни стрелци!Казвам го в добрия смисъл на думата.
Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
Honda CB 919 Hornet
0898849413-Светльо
Кръвна Група: 0+
Коментар
-
Ние каква 3аря сме правили на детски рождени дни, та вие 3а свтбата се чудите.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеВъпреки, че по принцип харесвам фойерверките, намирам ги за уместни само по Нова Година. Може би е заради това, че от дете съм свикнал да ги свързвам с нещо много празнично, и то всеобщо, а не частен празник. Заря за рожден ден или даже сватба ми е малко първенюшко, излишна показност(както карането на младоженците с въртолет), но пък ползването на фойерверки не е запазено единствено за Нова Година. Всеки има право да се излага с пълна сила.
И аз бих се дразнил на твое място, но в името на малкото нерви-бих си го изтърпял. Щото трае малко(зер ракетките са скъпи).
Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec
Коментар
-
Не бе, не са запазени. Това е само в нашето съзнание. При мен е остатък от детските години когато зарята силно ме впечатляваше, и си беше само на Нова година. ПОнеже нямаше китайския свръх бум, и зарята си беше изцяло в ръцете на военните.
Сега всеки може да си купи ракетки от магазина и да си прави заря по какъвто си иска повод. Примерно-има сефте...
Обаче тези ракетки са мижави, истинската заря пак си е от военните, така, че не се дразни. Тези са само подражатели.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеОбаче тези ракетки са мижави, истинската заря пак си е от военните, така, че не се дразни. Тези са само подражатели.Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар