Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за избор на скутерче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за избор на скутерче

Здравейте,
    Взех М категория и сега се почна избора на скутера. Търся нещо малко 50цц естествено, да не е много тежак като килограми и голям като размери (малко скутерче- не от най-малките).Не търся голяма максимална скорост,но да има добър старт (тоест да не сe затроднява да тръгне и да поддържа скорост (60 килограма съм).Да харчи нормално към 1.5-2/100. Ще се използва постояно за това трябва да е здраво! Средствата са до 1000 лева. Нов съм във форума съжелявам, ако не съм спазил някое правило
    Мерси предварително!

От: Помощ за избор на скутерче

Ми тук е офроуд форум, скутерите не са в нашия1 ресор.

Но хайде, да кажем какво знаем-Почти всички съвременни скутери имат добър старт. Ако избрания от теб тръгва мудно-значи нещо не е в ред, и бягай.
    Като марка-всеки ще похвали това което кара, ама избора си е много лична работа, та няма еднозначен отговор. Каквото си харесаш-това ще е. Но имай предвид, че този тип моторетки са измислени от италианците, капиш...
    Имам малка ямахичка, която със зор вдига 45 км/ч, ама тя е доста стара-модела е mint, ако на някого му говори нещо. Така, че не хваля моето, просто изказвам мнение.

А разход от литър и половина-два според мен са в областта на легендите. Нищо под 3 литра не ми се вързва, ама това си е мое мнение.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Извинявам се, но никой друг не ми помага......
      За разхода съм карал V-clik и той гореше 2/100. И аз не разбирам за това питам. Пак се извинявам

Коментар

Малагути Ф10 виж.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Един колега караше 5 - 6 години една доста стара Хонда . За 50те си кубика вървеше много добре и я ползвахме в работата да ходим да си купим обяд ; бира ; кафе и тнт. За всичките години не съм го видял нещо да прави или да каже че нещо се е счупило . Разхода е там някъде между 2 и 3 литра .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X