Исках да ми помогнете да си намеря Жена . Не помогнахте ! Сега имам друг проблем . Искам да си купя самолет . Да личен реактивен самолет и се чудя кой да си избера . Има две възможности . Едната : "Гълфстрийм G550" и втората : "Боинг Бизнес Джет 2" . Надявам че знаещите ще помогнат . Благодаря !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моля помогнете !
Свий
X
-
От: Моля помогнете !
По-добре витлов, вместо реактивен. По-евтина му е поддръжката. Ако се счупи перка е мноо по-лесно да се ремонтира. На моя, преди време се супи едната перка чак в Каспичан. Сложихме една от радиатор на 3ИЛ и се прибрах до София на собствен ход. Успех.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
-
А защо ти е самолет? Имаше една колежка търсеше телепортатор и се намериха няколко. С био-гориво. Независим си от петролната криза и не ти трябва писта за ускорение и приземяване.
Жорка, не беше самолет, а Витара и не беше в Каспичан, а в Шумен, и не беше перка, а полуоскаThe Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Виве, не спами на колегата темата, а дай да му помогнем креативно.
Та, на въпроса: Ока3ва се, че и реактивен самолет да си купиш, пак може да се ремонтира с евтини агрегати. Ето на снимката двигател на БОИНГ, който като го гледам на външен вид, може да се 3амени с такъв от 3апорожец /или в краен случай Порше/.:
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Сега след като ме съветвате ще поискам оферта и за витлов самолет . Като гледам има и евтини резервни част и ще мога и сам да си го ремонтирам. Ама май няма да имам време за ремонти защото по -добре да печеля пари и да си платя за ремонта по -добре а ? Вие какво ще ме съветвате да се уча да си го ремонтирам сам или по-добре да си работя работата че тя изкарва повече пари отколкото ще спестя от ремонта ? А колежката след като е търсила ТЕЛЕПОРТАТОРА колко и каква информация събра . А коя е колежката ако не е тайна ? Телепортатора колко и какви инструменти може да транспортира че напоследък нещо обектите са много и се налага често местене . А и да не забравя да ви питам с какви гуми да обуя самолета като го купя . За цвета и интериора на салона може да си кажете мнението . Ако има желаещи за комисията по избор на стюардеси записването започва СЕГА . След това ще създам комисия за избор на комисията за избор на стюардеси . Колко според вас стюардеси ще са необходими да ми осигуряват полета . Абе готов съм да се влушам във всички ваши съвети относно покупката ,окомплектоването с необходимите допълнителни екстри и джаджи , да кажете сервиз за обслужване и подръжка . И пак щях да забрава за фаровете от къде да си купя лампи и колко вата да бъдат. Имам едни пари за харчене и не мога да реша за какво да похарча . Интересуваме и къде мога да зареждам по-тънко . И какво гори самолета все още не ми е ясно . Пък защо го гори два пъти . Айде лека и ще чакам ! Не бързайте много да отговаряте щото бавно чета и още по-бавно пиша .По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
Алекс, кефиш.
И не с написаното, а с това което виждам отзад, което не се вижда на пръв прочит.
В най-горния раздел на форума има доста от това.
Иначе по темата-не слушай Жоро(траял, както и да се пише на английски). Той може само да чупи и да се оправдава, че не е виновен. Може и да пише убедително(там разни взаимозаменяеми части между боинг и ЗАЗ) ама не му вярвай, само си търси начин да посее зараза в машината. По цяла Италия му е забранено да гледа обяви за Фиат Мултипла...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Алекс, ако трябва тест на стюардесите... мисля, че мога да се включа. И Колето няма да откаже, май? А, Коле?
Значи, колежката е Мария, ако не се лъжа.. ник-а и не го помня.
Гуми- и от Баркас стават, съсе оригинални джанти
Стюардеси ще са ти необходими много, нали тряба някой да разпуска.
Цвят на интериора-такъв, че да не си личи като се оцапа.
Самолета може да го караш и на олио. У дома имам залежало, ако ти трябва
Фарове- цигански "лед" лампички от най-близкото левче. Смятай, че мадама няма да те пропускаДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАлекс, кефиш.
И не с написаното, а с това което виждам отзад, което не се вижда на пръв прочит.
В най-горния раздел на форума има доста от това.
Иначе по темата-не слушай Жоро(траял, както и да се пише на английски). Той може само да чупи и да се оправдава, че не е виновен. Може и да пише убедително(там разни взаимозаменяеми части между боинг и ЗАЗ) ама не му вярвай, само си търси начин да посее зараза в машината. По цяла Италия му е забранено да гледа обяви за Фиат Мултипла...По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнениеАлекс, ако трябва тест на стюардесите... мисля, че мога да се включа. И Колето няма да откаже, май? А, Коле?
Значи, колежката е Мария, ако не се лъжа.. ник-а и не го помня.
Гуми- и от Баркас стават, съсе оригинални джанти
Стюардеси ще са ти необходими много, нали тряба някой да разпуска.
Цвят на интериора-такъв, че да не си личи като се оцапа.
Самолета може да го караш и на олио. У дома имам залежало, ако ти трябва
Фарове- цигански "лед" лампички от най-близкото левче. Смятай, че мадама няма да те пропускаПо Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
Ето тук намерих нещо, като 3а теб. Дано ти свърши работа:
http://www.controller.com/listingsdetail/aircraft-for-sale/BOEING-737-700C/2007-BOEING-737-700C/1242615.htm
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Айде и от мене няколко предложения. Ега ти хареса нещо!
http://www.globalplanesearch.com/Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Благодаря за предложенията ! Искам и помощ да си избера че нещо ме затрупахте . Навремето имаше "Поморин "и "Неопоморин " . Единият месец с "Поморина " следващият с "Неопоморина " и после пак . То лесно ей тва са сайтовете избери .Ама де дайте малко от себе си де ! Аз Ви казах че съм абсолютно бос по темата . Ама нали разбрахте че има едни пари за харчене ! Така че пак Ви казвам "Моля Ви за помощ " . И за гумите кажете и за ламбите и за салона . Отивам до бензиностанцията че са пуснали нафта с намаление и да заредя малко за самолета . Пък ако някой каже и колко събира ДА ВИДЯ КОЛКО И КАКВИ ТУБИ ДА ТЪРСЯ . Чакам Вашата помощ че голям проблем ме е налегнал .По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеИмам предложение, щом имаш пари за харчене, наблегни на темата "Търся си жена" и проблемът с излишните пари ти е решен. Или се обади на ЯсенПо Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар