Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ли впечатление си изграждат чужденците за нас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво ли впечатление си изграждат чужденците за нас

Ровейки се из един сайт, погледнете на какво попаднах- http://fishki.net/comment.php?id=33657
    Стара руска статия. Нямам думи. Първо Азис, сега и това.
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

От: Какво ли впечатление си изграждат чужденците за нас

Снимките са доволно тенденциозно подбрани и подредени . Едва ли има държава в тоя свят за която да не можеш да намериш в мрежата подобни снимки .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Не се впечатлявай толкова лесно. Какво би казал за хилядите клипчета в тубата на четирикраки руснаци?

Коментар

Точно пък тези ли ни се присмиват.Един в коментарите от долу писал:И без пари не искам в България.Аз бих казал:а дано всички руснаци като теб да правят.
        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
          Не се впечатлявай толкова лесно. Какво би казал за хилядите клипчета в тубата на четирикраки руснаци?
          Ми тя тяхната нация си е такава. Признай, че циганията тук е много по-голяма?
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

Не съм ходил в Русия, затова не мога да ги сравня.

Коментар

Не е нужно да си ходил в Русия за да направиш сравнение.. Отваряш първия сайт за клипове и пишеш Русия.. Гледай, възмущавай се и се смей на воля..
              Между другото това не е първата публикация на Фишки за България и друг път съм виждал такива - абитюрентките ни.. Явно нещо са ни нарочили..

Коментар

Еми фишки да ядът...таратор!

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                  Не е нужно да си ходил в Русия за да направиш сравнение.. Отваряш първия сайт за клипове и пишеш Русия.. Гледай, възмущавай се и се смей на воля..
                  Между другото това не е първата публикация на Фишки за България и друг път съм виждал такива - абитюрентките ни.. Явно нещо са ни нарочили..
                  Десо, грешиш!
                  Това, че всички сме виждали клипове на пияни руснаци нищо не значи. Има толкова много други техни клипове, от които можем да научим много работи, а именно това е другата страна на Русия- без старите съветски лади, жигулита и прочие. На много от младите като им каже някой "Русия" и всички си предсавят една ужасно мръсна и бедна държава, всички се напиват и карат стари изгнили съветски недоразумения. Да, ама не е точно така или поне не е така на определени места. Това време мина преди няколко години.
                  Тяхната простотия си е по техен начин, различен от нашия. Имам чувство, че за тях сме пример за това една страна каква не трябва да бъде.
                  08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

Имам един "приятел", който скоро на скоро замина за Русия и изведнъж България му стана най-черното място на света, и започна да залива фейсбук с някакви простотии и клипове..
                    Не се чудете ако в офиса на фишки работи някой такъв предател - кърлеж..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                      Имам един "приятел", който скоро на скоро замина за Русия и изведнъж България му стана най-черното място на света, и започна да залива фейсбук с някакви простотии и клипове..
                      Не се чудете ако в офиса на фишки работи някой такъв предател - кърлеж..
                      Е и такива ги има.
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X