Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вадене на парички - online

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вадене на парички - online

Днеска случайно до като си пиех кафето и се рових в разни сайтове. Видях линк към даден сайт как да направим онлайн пари. Ала - Бала.
    На седмица цъкаме по не знам си колко пъти, колко линка с реклами, общо било 6$ на седмица, както и да е. Реферали, мреферали, не знам си какви глупости, ако направим, може да придобием по - голяма сума.
    Искам да попитам, някои занимавал ли са е с тези глупости и този начин на вадене на пари. То е ясно така, че няма да забогатееш, но някак си странно ми е. Ако има някой който го е правил, да обясни малко. Готов съм да му прочета мислите или да го изслушам, че ми остана малко кафе.

От: Вадене на парички - online

Има доста начини за вадене на парички онлайн, но тва с цъкането определено не е един от тях. Темата е много обширна и наистина не може да се разкаже с няколко изречения. Информация има много, прочети, позаинтересувай се и ако има конкретни въпроси - питай, ако мога ще помагам. Занимавам се с това от 7-8 години и определено има много хляб в цялата работа, но и си трябват специфични умения и четене колкото за 2 висши. Ако търсиш лесно - забрави, тва си е като всяка друга работа, разликата е че е онлайн

Коментар

До колкото се разглеждам, само разбрах от дадени неща, че трябва да прочета всичко за SBI и материалите за SiteSell.
      -----------------------------------------------------------------------------
      Make Your Site Sell - как да направиш уебсайт който продава;
      Make Your Knowledge - как да завъртиш бизнес около това което ти харесва да правиш;
      Маке Your Words Sell - как да пишеш качествен контент в сайта;
      How to Develop Great Product - как да направиш продукт който ще се копува
      Чета и разни неща, но да видим до къде ще стигни крушата, като падне от дървото.

П.П сега се заемам, да науча малко HTML, пък после другото
      Последно редактирано от Dimitar.Dimitrov; 19-07-12, 13:17.

Коментар

Ако сам ще си правиш сайта използвай Front Page. Много удобна програма, не изисква големи познания по html.

Коментар

Ха ха ха...вярно че сме в спама...

Ще го запомня тоя виц да го разправям и на други започващи

Коментар

Приятел цъкаше преди като загубен и ми обясняваше колко цента печелил при цъкане.. След три дни цъкане и една счупена мишка се отказа и пари не видя..

Коментар

Пълни глупости, 2 часа четох в жегата, теглих едни майни на всичко! Запалих си мотора и ходих по - млади женички...
              Който му са занимава, може да попише малко, как ги вади ТИЯ ПАРИ БРЕ!
              Имам едно момче в махалата, от висене в тях и разни работи из нета... сега му плащат. Не съм го виждал от бая време, само го виждам как пуши на терасата и как му са върти перката на климатика, сигурно е станал милионер.
              Jkolarov - ти щомто се занимаваш с тия неща, бая си пазиш занаята, няма ли нещо да споделиш как и защо. Че да има да разказвам и на други започващи, тоя виц с ваденето на пари, онлайн.

Коментар

Ок, давам джокер: Google Adsense

Коментар

https://www.neobux.com/m/l/

С горните говеда работих няколко месеца, но без реферали. Изкарах 10$. В началото плащаха по 0.01$ на клик, но бързо намалиха до 0.001!
                  Зарязах ги, разбира се.
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Е да, bojitch! Аз сега не ми пука за парите, почнах да уча леко по леко, за HTML и другите нещица.

Коментар

Първоначално публикуван от mendi Преглед на мнение
                      Ако сам ще си правиш сайта използвай Front Page. Много удобна програма, не изисква големи познания по html.
                      Знаеш ли някоя друга такава програма?
                      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

Има десетки, да не кажа стотици програми за Web дизайн, дори доста от тях са web базирани.
                        На първо време на ум ми изват:
                        - Dreamweaver MX
                        - AceHTML
                        - Web Page Maker
                        Но аз лично само съм ги пробвал без да се задълбочавам. Повечко използвам (по скоро използвах когато се бях запалил по web-дизайна) Front Page 2003 която вече препоръчах.
                        Може да е малко остаряла тъй като е създадена за html, не за Xhtlm към чието използване клонят дизайнерите в последно време. Не знам по новите версии как са, вероятно са за Х-хтмл-а.
                        Довечера може да поразгледам новите версии, до сега не съм го правил защото просто за моите любителски нужди реонт пейдж '03 е напълно достатъчна.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение
                          Днеска случайно до като си пиех кафето и се рових в разни сайтове. Видях линк към даден сайт как да направим онлайн пари. Ала - Бала.
                          На седмица цъкаме по не знам си колко пъти, колко линка с реклами, общо било 6$ на седмица, както и да е. Реферали, мреферали, не знам си какви глупости, ако направим, може да придобием по - голяма сума.
                          Искам да попитам, някои занимавал ли са е с тези глупости и този начин на вадене на пари. То е ясно така, че няма да забогатееш, но някак си странно ми е. Ако има някой който го е правил, да обясни малко. Готов съм да му прочета мислите или да го изслушам, че ми остана малко кафе.

: Здравейте имате ли рег в clixsense? ,това е най-добрият PTC сайт за правене на пари.Този сайт е от 2007 година и има милиони потребители по света и винаги е коректен и си плаща.Изкарват се пари по няколко начина: гледане на реклами,Clixgrid,задачи,оферти и реферали.Най-добрата печалба от този сайт идва от редовните и активни реферали.Сайта има много добре изградена система спрямо рефералите,можеш да печелиш доста добри пари от тях ако са активни. Какво е PTC сайт?
                          Съкращението PTC идва от английски ( Pay-To-Click ) или буквално плащане на клик.
                          PTC индустрията е огромна и постоянно развиваща се. Зароди се неотдавна и все повече хора по света се включват след като се запознаят и разберат, че това е печеливш бизнес. Тези сайтове са мостът между рекламодатели и потребители.
                          PTC сайтовете плащат на потребителите си да разглеждат рекламите поместени от рекламодателите.
                          Дефакто за да печелите от такъв сайт, първо трябва да се регистрирате - име, парола, мейл и т.н. както в който и да е друг вид сайтове. След това преминавате на секция "Surf Ads/Vew Ads" , където се намират самите линкове, които трябва да кликате. Отваря се друг сайт за определено време секунди (най-често 30) , затваряте страницата и след това следващия линк...
                          Е, може би така няма да стане съвсем ясно, но ....всичко с времето си.

Защо тези сайтове ми плащат? Това не е ли измама?
                          Няма измама. Нормално е рекламодателите да плащат, за да се виждат техните реклами. PTC сайтовете взимат повече от рекламодателите, отколкото дават на потребителите си и по този начин печелят. Следователно, колкото повече плащат, респективно имат повече клиенти, толкова повече рекламодатели отиват при тях. Всички звена във веригата печелят.

Ще забогатея ли бързо?
                          Не. Това не е схема за бързо забогатяване. Всеки, който Ви обещава несметни богатства от такъв тип работа, е измамник. Ако сте последователни и успеете да привлечете добри реферали, ще се радвате на стабилни месечни постъпления. Но не става въпрос за милиони. Кликнете http://www.clixsense.com/?4419262 за Регистрация След като се регистрирате, ще получите активационен емайл, който ще дойде до 15 минути най-много.След като го активирате , трябва да си добавите данните в Proffil and Settings и да изберете метод на изплащане за да ви се активира напълно акаунта.

Регистрирах се. Сега какво да правя?
                          Двете основни неща, които трябва да направите за деня са ви View Ads , ClixGrid
                          Кликнете върху линка "View Ads", за да се появят рекламните линкове. Кликнете върху някой от тях, изчакайте броячът да отброи до нула и да се появи зелена индикация, след това преминете на следващата реклама.Пробвайте късмета си със Clixgrid - имаш всеки ден 25 шанса да спечелиш от 0.10$ до 5$ от Clixgrid(това е една снимка на квадратчета,в която се крият различни суми

Коментар

Баси педерастията...

Я се хващайте да бачкате, ще ви дам аз едни кликове, едни рекламодатели...
                            После "Що заплатите били нискиии..." Ниски ще са я! И по-ниски ще стават.
                            Ще ми се тунквате тука...
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Баси педерастията...

Я се хващайте да бачкате, ще ви дам аз едни кликове, едни рекламодатели...
                              После "Що заплатите били нискиии..." Ниски ще са я! И по-ниски ще стават.
                              Ще ми се тунквате тука...
                              А, почти ми извади думите от устата!
                              Едва го изчетох това горното и... едни напъни в стомаха, едно хлъцване, за малко бирата да отиде зян.

Нулите и единиците не са вкусни, не стават за ядене...

@ trewqwer - нищо лично!
                              Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X