Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ви харесва и какво не във форума?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво ви харесва и какво не във форума?

Волчо, не си къпан скоро май, че искаш и колективна баня да направим..........с песен!

оазис вече не е и никога повече няма да бъде, няма как да избегне всеобщата тенденция на комерсиализация, глобализация и най-страшното: плутокрация!

що съм още тук? не съм открил по-добрата алтернатива.....

Коментар

Цецо ... за РУси и Горна ... разбрахме, ама що нищо не думаш за Ямбол?!?

Щото и аз съм с гоУеми комлекси и ... нисък праг на търмимост ...
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Фолк от време на време е волк - щото му е скучно.
        Поредната тема с която някой ще си чете само заради провокация от някой друг.
        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Не ми харесва, че в последно време нещата вървят малко като на "изчерпана връзка" и няма много нови теми, старите са дъвкани, дъвкани....

Но пък от друга страна хората тук са на ниво, и въобще намирам дискусиите за по-стойностни от други форуми... всъщност като казах други форуми, в последно време този е основният форум който посещавам.

Много добре разделени подфоруми и въобще добре систематизиран и организиран, и както се казва от врабче мляко и от жаба вълна .
          Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
          И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
          вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Аз съм от Русе, станал съм човек в Търново (което си е почти Горна) - нищо, че живея в София. Моят праг на търпимост е най-нисък. А колко съм комплексиран - не е истина просто. Половината си време прекарвам в ядосване защо съм толкова смотан.

Та ще ви спестя напрягането и с прилагане на огромна доза субективизъм ще затворя темата.

Въпроси като основополагащия в тази тема може да задава само администрацията на Форума. Всичко друго се счита за нелоялна търговска практика на пазара за междуличностни отношения.

п.п. Кольо, за нитратите си много близо до истината.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X