Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ви харесва и какво не във форума?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво ви харесва и какво не във форума?

Тъп въпрос, но ще освежи пейзажа!

Редно е да отговоря пръв - харесва ми че има много умни глави на едно място!

Не ми харесва, че отвреме навреме става скучно!

Като че ли много хора се притесняват да си кажат мнението и просто си четат..

В спора се ражда истината господа Офицери!

Пък ако прекалим, ни изхврълят на улицата и голяма работа... Изтрезняваме и пак влизаме!

Поздрави!
    Последно редактирано от Volk; 03-07-12, 21:58.

От: Какво ви харесва и какво не във форума?

Хм, тук е едно от малкото места, където мога да си пообщувам (макар и само виртуално) с интелигентни и мислещи събеседници, макар и не винаги да сме на едно и също мнение. Силно ободряващо усещане, на фона на всеобщата сивота и дебилизъм, с които се сблъсквам всеки ден. Приятното усещане да проведеш смислен разговор със знаещ и подготвен събеседник в наши дни се превръща в рядкост, по голяма от безнитратните марули и естественият женски бюст.

П.С. Да не се приема като наколенка към модераторите - чест и почитания за модерацията във форума. Бидейки модератор на малък форум, се опитвам да попивам от техният опит, нещо като wannabe модератор. Засега не ми се получава много, но - the sky is the limit.
    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Модераторите са готини..

Новите имат малко отклонения, но се научават от батковците да държат волана и те бързо влизат в пътя!

Хубава е модерацията - напомнян ми английска ливада!

Както казва един познат - "Искам да живея в държава, където тревата е много ниска - 3-4 см..."

А ние пеем Любе " По въсокой траве..."!

Коментар

С риск да ти осереме хубавата тема - тя тая работа (модерацията), не е като оная работа. Особенно когато имаш насреща си хора с IQ доста над средното. Тогава си става направо остра болка в гъз@ (свободен превод на хамериканското pain in the @ss). Налагането на авторитет сред такава аудитория си е бая сериозна задача, билив ми. Откакто аз пиша в този форум, се сещам поне за 3-4 дългосрочни банана, които лично ти си изял. Самият факт, че отново се връщаш да пишеш тук говори много, не смяташ ли ?
        Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
          .....безнитратните марули......
          Нитратите изобщо не са толкова вредни колкото ни е втълпено, Не знак даже дали изобщо са вредни, не може във форума да няма компетентни хора които да разяснят ситуацията с нитратите.
          Аз си торя всичката продукция и не се оплаквам от лошо здраве. Нитратите са заблуда както светенето на колите през деня, модността на бръсненето на крака и дупе от мъжете, и други неща, да не ги изброявам, че са много.

Какво ми харесва във форума-преди няколко дни някой беше написал, че форума е оазис сред пустинята на простащината в родината ни. И всеки ден се убеждавам, че е така.
          Е, има и доста неща които не ми харесват, ама темата нали е за харесването... Позитивна демек. Да не я превръщаме в отрицателна, че много такива станаха напоследък.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
            .. и естественият женски бюст...
            Аз пък силиконки още не съм пипал

не ми харесва замитането на накани гащи, и налагането на девически стил при разговорите.

В разгорещения спор винаги се стига до нелитературни изкази, що виртуалното го вземат на сериозно не знам
            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
            Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
            Суперспам - спама на суперите

Коментар

Когато едно място не ми харесва не ходя там, така че отговорът е някъде наоколо...
              И понеже има и условие "...какво не..." - не одобрявам високото его на някои съфорумници. Давайте го по леко и всичко ще е още по-ОК.
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Аз си торя всичката продукция и не се оплаквам от лошо здраве. Нитратите са заблуда както светенето на колите през деня
                Нерде шам, нерде джам.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                  не одобрявам високото его на някои съфорумници. Давайте го по леко и всичко ще е още по-ОК.
                  Егото е като вътрешно налягане!
                  Трябва външното да е по-голямо за да го контролира!

Демек околната среда да го натисне...

Коментар

Е ако е по-ниско, ще пръцка по-често

пп
                    погледни час на поста ти
                    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Харесва ми тиквата на Ясен Не ми харесва че като цъкна FAQ излиза текст на чужбински език, и то недостатъчно подробен.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                        Тъп въпрос, но ще освежи пейзажа!

........................
                        Верно тъп, но свеШ въпрос!

Естествено, както обикновено провокативен, но не повече от Азис и Мадона, взети заедно и разделени на 2.

Предвид ситуацията, мослех да гласувам "ПАС". Но не се въздържах.
                        Харесва ми, че форумът все още съществува. Преди 2 години казах на приятел, че това е моят форум и в други почти не влизам.
                        Форумът стана общественополезен и активен, но с видимо комесиална насоченост. Продуктовото позициониране при акции леко накъртват. Предвид това, че всичко е свързано с пари го оправдавам.

Чудя се обаче къде изчезнаха техничарите във форума, започнал като тясно специализиран технически. В последно време средата почва да ми прилича на Бг-мама, но в по-тежка форма. Разискват се въпроси, които ако се поставяха преди 3-4 години щяха да са смешни. А сега са масови.

Модераторите са готини........
                        Ъхъ, някои са готини. И многоуважавани от мен, като Хънтъра и Спарки, а и други. Но е пълно с набедени интелектуалци с големи комплекси и нисък праг на търпимост, като тези от РусИ и Горна.
                        И докато се следва максимата "Вся власть Советом" безконтролно, ще е така. Кучетата си лаят и баницата я ядат тия, на които им я дават.

Та това не ми хареса.

Това пък - напротив
                        А ние пеем Любе " По въсокой траве..."!
                        Тук се пее така:http://vbox7.com/play:caa141d7
                        За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Ми не ми харесва факта,че тькмо стане интересно и някой дойде от някьде и затвори хубавата тема вместо да стане едно меле на приятелска основаДругото което не ми харесва е,че някак си няма как да им се сьрдиш щото са си прави хората ма на,липсата на меле си е осезателна.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Първите 5 месеца само четях техническите раздели. Започнах да пиша за да получа достъп до специализираната информация.
                            Форума се променя. Известно ми е, че има обстоятелства налагащи това. Не ми харесва комерсиализирането и лицемерието пробиващи си път.
                            На ежедневно ниво:
                            Харесва ми: Хората с които се запознах на живо.
                            Не ми харесва: Виртуалните бабаити(хора без снимка и име се правят на мъже...)

Коментар

Започнах участието си във форума главно в ГПС, разработка на карти и т.н... Много добро впечатление ми направи мейла, който екипът ОФРМ връща при всяка една корекция изпратена от мен.. Продължавам да си пращам корекции щото екипа е коректен, а пък и картата е страшна
                              В последствие видях и доста други интересни раздели и теми, които ме вълнуват доста.. В началото в тези други теми главно четох, но в последствие започнах и да пиша.. Нивото на интелект, което блика в този форум ме изуми!
                              Много ми харесва, че общувам с умни хора.. А какво не ми харесва - още нямам такова впечатление.. Щом и бар наздраве си има всичко е 6 точки..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X