Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се бракува камион?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се бракува камион?

За автомобил всичко е ясно - повиках фирма, взигнаха Фиестата и я отнесоха. Жал ми стана направо - количката сама си запали (с акумулатор "последна грижа", а е дизел) и сама се качи на платформата. Не беше палила повече от три години. Остават разправиите в КАТ.

Сега ми предстои още едно бракуване на МПС, за жалост пак в движение (какво да ги правиш, криза - не могат да се продадат, а и работа не могат да си намерят). Става въпрос за огромен камион Ford Cargo. Него вече на платформа няма как да го качим. Та скрападжиите ни казаха да им го закараме, ще го претеглят и ще платят по... забравих колко на тон. Все тая - трябва да го закараме.

Проблемът със закарването е, че:
    1. Няма платена гражданска отговорност;
    2. Няма технически преглед.

Последно е имал въпросните документи миналата година. Силно НЕ желая да плащам за такива само и само, за едното пътуване от има-няма 20 километра.

Какво се прави в такива случаи? Има ли друго решение освен плащане на застраховка и преглед или "карай, пък дано не те спрат"?

От: Как се бракува камион?

Скрападжиите могат да дойдат и да го нарежат на място, после да си го натоварят на техния си камион. така поне вземат комбайни и друга селскостопанска техника която даже не може да се придвижи до пункта.
    Не знам дали няма да приспаднат от цената обаче. Ама надали, като им кажеш, че ще отидеш при другата фирма...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ясно, сложна работа. Май ще го оставя да гние. Благодаря за помощта.

Коментар

Търси пътна помощ за камиони. Това е камион с хидравлична вилица отзад. Успех !
        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Пусни го да се продава на части Форд Карго е доволно рядък модел и предполагам че доста неща ще заминат бързо .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Wattie Преглед на мнение
            Ясно, сложна работа. Май ще го оставя да гние. Благодаря за помощта.
            Е какво му е сложното-викаш ги скрападжиите,идват,режат и си тръгват!Даже се пазари за алуминиевите чаркове-ако,примерно има каросерия от алумин,че е два лева килото!Успех!
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Какво стана?Договори ли се със скрападжиите?Дадоха ли добра цена?
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Нищо не съм направил все още. Чакам да му дойде времето.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X