Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
    Ба си а аз си я купИх. Е те сега направо ми заседнА. Как сега се казва Наздраве, а?
    Ми, що си я купи, а?
    Момчето арно, помага, няма да му искам лев, само да я вземе окончателно, че много проклета, на майка си прилича.

Коментар

Това за младоженците не беше ли преди някое време?...
      За мен не е новина, ти го беше казал преди седмица-две, или колкото там, не ми се рови да търся точната дата.

Пък за дядо-не се тормози, то си е голям кеф, а бабата може да я отсвириш(нали е баба). За по-натам няма да ти казвам, то се подразбира.

@ хънтъра-ми като не питаш "експертите" тук-сега ще си я пиеш в отвращение

Наздраве ви.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
        А за мене скупе няма, тъй ли? Убуу, аз отивам да се записвам за дамския траял, Тарга, ще ми станеш ли навигатор?
        Брей, че сме тънкообидни като мине малце време...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          че много проклета, на майка си прилича.
          Тооо е стара истина, че децата каквото имат криво и лошо го вземат от майките си. Хубавите неща са от бащите.

На мойте момчета майка им същата... Викам и, че е крива, ама тя се ежи, и вика, че щяла да ме остави да съм видел какво е да си на спокоствие без крива жена.

И си свих опашката и седнах да ви кажа наздраве...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            Брей, че сме тънкообидни като мине малце време...
            Хм, чак пък тънкообидни, да не сме от Димитровград, баси. Само направих забеУешка.

Хънтъра се опитва да ме вкара в изненада, ама изненадата ще е дали ще участвам. Не знам Тарга дали ще се навие да се маскира на дивойка.

Абе, Коле, с'я е момента да се изтипосаш по папиьонка. Хем ще е топло - края на май рядко пада сняг в Суходол.

Наздраве!
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Папионката и костюма са от вас. От мен е излагането, или ако искате-шоуто.

Ама не знам дали ще имам възможност да дойда до София тогава. То предната(или по-предната) седмица е Лазарово, а това е събитието което има тотален превес в собствената ми скАла на предпочитаните мероприятия. А да пътувам два пъти за един месец на далечно разстояние е извъм финансовите ми възможности. Иначе с голямо удоволствие бих дошъл, даже бих се пуснал на траяла с кеф, ама пустите пари...

Пък кой знае-дотогава може да съм се замогнал. Ама надали...

Абе я наздраве, кво да се кося, не може да огрея навсякъде.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                А за мене скупе няма, тъй ли? Убуу, аз отивам да се записвам за дамския траял, Тарга, ще ми станеш ли навигатор?
                Къде мъ? Пак изтървах някаква интрига, с тия сериали.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Наздравееееее бандюги!
                  HONDA DOMINATOR 650
                  ОРЕЛ ASTRA
                  РСПБЗН-Приморско

Коментар

Наздраве войводо.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                      Къде мъ? Пак изтървах някаква интрига, с тия сериали.
                      Тука - цък. За теб наградата вече е подсигурена. А аз ще трябва да карам...

Коле, виж какво ти намерих:

Навит ли си?

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Ива Преглед на мнение
                        Тука нЕкъв бойкот - наядоха се и сега не щат да мръднат да ми помогнат за нищо.
                        За онзи с ламината да не говорим
                        Възмутена, пийвам една биричка с вас и отивам да готвя за утре
                        Егати войската си имам...
                        Айде наздраве
                        Иве ..пии си биричката и ги остъй да погладуват...утре вечер преди да си сложила покривката ша скачат да я дигат...от опит.
                        Да си имаме уважението!!! а..а..а
                        А Наздраве...тая вечер му ударихме кис.зел.с Кифтя на скара, ракия и минерална вода дан са напием.
                        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

[QUOTE=Liebherr4eto;2054907]Хм, чак пък тънкообидни, да не сме от Димитровград, баси. Само направих забеУешка.

Хънтъра се опитва да ме вкара в изненада, ама изненадата ще е дали ще участвам. Не знам Тарга дали ще се навие да се маскира на дивойка.

Абе, Коле, с'я е момента да се изтипосаш по папиьонка. Хем ще е топло - края на май рядко пада сняг в Суходол.

Мацка ти сама се вкарваш в изненадата с Таргата за навигатор. Няма дали, вече се записА и то първа. Кой се преебал преебал там писаното го оставям.

наздраве
                          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Наздраве войводо.
                            ХахахахНаздраве!

Къв в тоя пръдльо бре Виво?
                            HONDA DOMINATOR 650
                            ОРЕЛ ASTRA
                            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение

Мацка ти сама се вкарваш в изненадата с Таргата за навигатор. Няма дали, вече се записА и то първа. Кой се преебал преебал там писаното го оставям.

наздраве
                              Таргата не е потвърдил. В краен случай може и Гадев, и на него му отива русата буйна коса.

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Папионката и костюма са от вас. От мен е излагането, или ако искате-шоуто.

Ама не знам дали ще имам възможност да дойда до София тогава. То предната(или по-предната) седмица е Лазарово, а това е събитието което има тотален превес в собствената ми скАла на предпочитаните мероприятия. А да пътувам два пъти за един месец на далечно разстояние е извъм финансовите ми възможности. Иначе с голямо удоволствие бих дошъл, даже бих се пуснал на траяла с кеф, ама пустите пари...

Пък кой знае-дотогава може да съм се замогнал. Ама надали...

Абе я наздраве, кво да се кося, не може да огрея навсякъде.
                                Коле, ако решиш да участваш и докараш Витарата с камиончето (независимо твоето или на Дедо Поп), от мене имаш един резервоар нафта, тук (в София).

Багер, ще се радвам да ви гледам двете, с Таргентина, на дамския траял...
                                Наздраве!
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X