Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Глей ти к'во става в бара тая вечер, нормално като за след първи работен (за някой де) ден от новата година! Heavy metal never die
Наздраве, група
п.п. Долу на Млечния бозите - ганганаманатастайл...Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
И аз се присъединявам....няма каналите на БТВ, а Булсаткома пише веднагически значи, да одим да си плащаме сметките щото ша ни спирали
И тъй имаме проблем у дома кой какво да гледа и тъй нататък.....решихме го така наляхме си по ракиика, салатка, кьопалу+мнноо чесън и орехи, има и сърми ма няма кой ги яде...не и тая вечер.
И ся викам Наздраве!
Живко туй изречение в подписа ти от дей бре....ти нещо с Добруджата да имаш...или чичо ми у ваше село да знаеш? Че само от баща ми (лека му пръст) го знамне ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Щях забравя е тва: тва от томболата на нова година!!!!
Последно редактирано от Доби; 02-01-13, 21:06.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Днес бях решила лека вечеря да правя. Само салата с мезета. Ама децата от Коледа за едни спагети са се затръшкали и отиде коня у ряката. Хем добре пиинахме, хем пак се наплюскахме. Наздраве!Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
-
[QUOTE=Доби;2047550]
Живко туй изречение в подписа ти от дей бре....ти нещо с Добруджата да имаш...или чичо ми у ваше село да знаеш? Че само от баща ми (лека му пръст) го знам леко старинан контекст "Не ме е яд дето ме лъжете, Яд ме е дето ме карате золем да ви вярвам"
QUOTE]
Не с добруджата нямам нищо общо,чисто тракийче с малко примес от балкана съм.Ами подписа ми си виси вече близо 5 години от долу,мисля че сам стигнах до извода ....пък и може да съм го чул от някъде
,не помня.Ама си е истина нали
.Наздраве
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар