Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Първоначално публикуван от vimarinova Преглед на мнениеПосле ще пиша е в клуба на трезвеника.Наздраве там казва ли се?
Наздраве!0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеНе може да триеш , дет се вика написаното остава за поколениятаНаздраве
)))
Коментар
-
Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеКазва се ама с:млЕко
Наздраве!Наздраве!
Коментар
-
А добър ви ден. Аз преди малко станах, че снощи много "наздраве" беше. Току виж и от днеска съм станал трезвеник. А още по-лошо даже, да зема да стана член на "Клубът Му". Ама това докат' ми се избистри главата.
Първоначално публикуван от vimarinova Преглед на мнениеАз и мляко обичам!Наздраве!
п.п. Размислих докато пиша. Няма да членувам в небогоугоден клуб. Отивам да пия бира.
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеЕла в Клубът Ми на ТрезвеникЪт. Там е истината.
Примамва невинни агънца...Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
-
Аз хапнах, вчера и днес са разтоварващи дни, та така на обед по чашка винце червенко, ся ма мори оная новата болест дето вчера я кръстихте...и смятам да и се отдам напълно ама хич и нема са дърпам....а довечера почваме захранване със кисело зелце със зехтинче и сланинче и винце и кИфтета на скарата ми.
А НаздравеСилните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TITO-100 Преглед на мнениеда пия ли 5 бири или да мина напрао на ракия?Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар