Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
    Наздраве! А, Пейчев, появи ли ми се.? Малииии! След малко ще те разпитвам!
    Гена, винаги съм на разположение. Скайпа ми е в профила, телефона в подписа, мейла ми го знаеш, и тук да пишеш-не е проблем.
    Виж, измислих друго. Вместо да черпиш, няма да ти откажа да врътнем едно кръгче с Пуха?
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
      Аз такова нещо /същото/ чух от бившата ми свекърва за бившият ми мъж .. какво да ти кажа. Не споделяй детайли днес, че утре ще ти е криво.

Айде, Наздраве, Максе. И горе главата - Господ си знае работата
      Естествено, че няма да ги споделя, ще се отвратите, моето такова стига.
      За Господ, май наказва любимците, а не хългазниците, дано да не я докарам до притчата за Йов, само това се моля.

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Пламене, ситуацията ми е донейде позната ... Животът продължава. Имаш прекрасна дъщеря, място за риболов, джипка и ... приятели.
        Наздраве.
        http://www.youtube.com/watch?v=kNc9wIPHoAw
        Мерси, Ники, естествено, че няма да си оставя магарето в калта, не ми е присъщо, аз другото, слава Богу има, дори и тук, макар и виртуални.

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
        @maxxx: Ето един поздрав, че няма да ти мине - няма..

Наздраве!
        Мерсаж, няма да ми олекне, ама тия ги бях забравил, и те ще са на манежа.

Наздраве!

Коментар

Maxx, дай и зор на "радио точката" и Наздраве
          Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
          Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Добре дошъл на Вани4а и наздраве Натиснете снимката за да я уголемите

Име:drinks.gif
Прегледи:37
Размер:15.1 КБ
ID:5435697
            Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Де избега бре, Гена?
              Като ти казах, че искам да ме возиш на Пуха и изчезна.
              Наздраве!
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение

Мерсаж, няма да ми олекне, ама тия ги бях забравил, и те ще са на манежа.

Наздраве!
                Айде верно, дай му газ да се чуе в Панчарево.

Наздраве на сите

Пейчев, Евгени естествено че ще избега, аз го питах нещо за лебедка и там нищо не чу....
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                  Де избега бре, Гена?
                  Като ти казах, че искам да ме возиш на Пуха и изчезна.
                  Наздраве!
                  За Пуха ти требе книжка, ама да те питам, що не ми каза, че оняя работа, дето ми я прати, имала допълнителни екстри, та сега си крия телефона от децата.....?
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

За Пуха ти требе книжка, ама да те питам, що не ми каза, че оняя работа, дето ми я прати, имала допълнителни екстри, та сега си крия телефона от децата.....?
                    Мчи аз искам да ме возиш, неща да карам. Тей де, искам, ама се водя "неправоспособен".
                    К'ви екстри има? Освен, че теглиш всичко без пари. Може да са си харесали нещо децата
                    08седем9010З60
                    MAKE RALLY NOT WAR
                    Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                      Съкровище, за майка си писах и то на всеослушание, щото бях потресен/днес потвърди за ютията, питах я що не я държала повече като не ме е искала -инатест и високомерен поглед, чудничко/.
                      Какъв край да пускам, като тя стегна възела и вече само Дамоклев меч ще го развърже.

Да е мислила, аз съм взел решение и то окончателно.

Наздраве на всички!
                      Максе незнам какво и е на майка ти и не ми е работа....но ако съдя по теб и че си след първородния щи рече че Жената отива към то 80- и над и ако я е хванала оная артилерия със склероза нищо чудно така да говори....и аз минах по пътя само че със най любимата ми баба като чукна 84 и започна отвреме на време да ми говори глупости ние ги гледахме и прочие и хранехме...а аз бях любимата внучка кръстена на нея....а тя беше прекрасна умна интелигентна историчка абе староста е лошо нещо. Ама айде удари едно и не се коси сега....а а
                      Наздраве!
                      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Мчи аз искам да ме возиш, неща да карам. Тей де, искам, ама се водя "неправоспособен".
                        К'ви екстри има? Освен, че теглиш всичко без пари. Може да са си харесали нещо децата
                        Ми... каза ми"цъкни тук, за да влезеш в нашия клас...", аз цъкнах и... къде попаднах... малииии.... квви съученички имам.... Развълнувах се...
                        Наздраве!

Коментар

Ми... каза ми"цъкни тук, за да влезеш в нашия клас...", аз цъкнах и... къде попаднах... малииии.... квви съученички имам.... Развълнувах се...
                          Наздраве!
                          За лебедката нищо не рече? Коледа иде...

Наздраве!
                          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                            За лебедката нищо не рече? Коледа иде...

Наздраве!
                            Миии, продава се, да...
                            Наздраве!

Коментар

Иначе ако не ти се вярва, че мога да карам...

Първото ми каране на "джипка" 4х4 на сняг. До тогава бях карал само по сух асфалт и то само разни коли с предно.
                              Това е от миналата, че да не казвам и по-миналата зима, не гледай датата.
                              Наздраве!
                              08седем9010З60
                              MAKE RALLY NOT WAR
                              Confidence in Motion

Коментар

Иначе ако не ти се вярва, че мога да карам...

Първото ми каране на "джипка" 4х4 на сняг. До тогава бях карал само по сух асфалт и то само разни коли с предно.
                                Това е от миналата, че да не казвам и по-миналата зима, не гледай датата.
                                Наздраве!
                                Не е в това въпроса. Ако ти дам аз, ставам виновен! В гората по-става..
                                Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X