Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Мерси и наздраве!
    HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Пак се напихЯ пак наздраве!
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Ачо, сега видях, че имало повод. Живи и здрави цялото семейство! Наздраве !
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Честито на повода, наздраве на всички!
          Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Вий си пийете тука, гадове такива, а Маххх-а мръзне някъде по шосетата, Пейчев, НикБочев, кой е по трасето, погрижете се бре, хора! Как ще овършея пътищата на родината, да го спасявам, с къв акъл се фърли във виелицата точно тази нощ...
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
              Вий си пийете тука, гадове такива, а Маххх-а мръзне някъде по шосетата, Пейчев, НикБочев, кой е по трасето, погрижете се бре, хора! Как ще овършея пътищата на родината, да го спасявам, с къв акъл се фърли във виелицата точно тази нощ...
              Виве ти сериозно ли?Къде е сега?
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Аз ако знаех, вече да съм запалила колата, ама някъде преди Кнежа...

...щото ако е след, лошо..

Коментар

Тая я знам, ако те пипне, лошо и се пише! Лъснах се кат кубетата на Александър Невски след ремонт, ко мислиш правех в банята. Само още една дума и паля жипа за Бяла, няма да те оставя да дадеш фира преждевременно!

Наздраве и се дръж мъжки!
                  Вивке, какъва Бяла та й подгонила, не видиш ли, че човеко още на Кнежа- чека некой да му размрази лешниците ( там у тоа кучи студ сигур на леща са заприличали). Па да не ти говорам, кат мине край Плевена, каква животозастрашаваща опасност го чека едни вили-самодиви по целио път и саде чекат некой МАКСимален да мине- одма го грабват, кат малко дети топъл леб че го изкусат.
                  Ай Наздрави.
                  Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Виве, аз нямам книжка, ама мога да се жертвам с нещо Ще почерпиш ли?
                    08седем9010З60
                    MAKE RALLY NOT WAR
                    Confidence in Motion

Коментар

Малии....Максе уж Вивето РуСо пък ти тръгна на мама си да ?ба.
                      Тъй де и аз ко да кажа то русото привлича кат магнит....хеле пък след баня и малко туй онуй приказка.
                      а ви Наздраве!

п.п. Максе, ай ко срещнеш по пътя някоя Немска овчерка женска свирни с празната манерка..аз ша паля некой ЖиП и ша дода си я зема...щот мойто момче много тъжи ...айде бебетата аз ги кърмя после щта Фърля до към Панчарево....пък Вивето ща изфърли до към Руси га покрииш нормативите.
                      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
                        Вивке, какъва Бяла та й подгонила, не видиш ли, че човеко още на Кнежа- чека некой да му размрази лешниците ( там у тоа кучи студ сигур на леща са заприличали). Па да не ти говорам, кат мине край Плевена, каква животозастрашаваща опасност го чека едни вили-самодиви по целио път и саде чекат некой МАКСимален да мине- одма го грабват, кат малко дети топъл леб че го изкусат.
                        Ай Наздрави.
                        Ти пък как ме успокои, Бяла преди или след Плевен е и в коя посока?

Диви-самодиви, пажеро ги газило, знаеш ли как пали от четвърт... Мислех да го срещам на Богров, че там са най-нагъсто, ама - имаме си доверие, нема как да го съблазни дивойка дето ръкомаха, особено като е на стоп (сиреч пешеходец - за свата)

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                          Виве, аз нямам книжка, ама мога да се жертвам с нещо Ще почерпиш ли?
                          Ще, на следващата сбирка Гената ще те почерпи, щом нямаш кола, взимай Рокито докато е примоция.

Ошашках се, ей!

Коментар

Аре:
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            -----------------------------------------------
                            Питието определя съзнанието....
                            -----------------------------------------------
                            0887770735

Коментар

Ще, на следващата сбирка Гената ще те почерпи, щом нямаш кола, взимай Рокито докато е примоция.

Ошашках се, ей!
                              Че той Гената така или иначе има да ни черпи. Мене и Митрето. Ама и вие можете да се наредите.
                              Рокито ако имах книжка, щеше да е първия джип който щях да отида да видя.
                              08седем9010З60
                              MAKE RALLY NOT WAR
                              Confidence in Motion

Коментар

Те хубаво ще се погрижат, ма като дойдат сичките к'во ще ги правиш? Тъпо ще е, ако при груповите изпълнения, вземат та те пропуснат
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X