Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
    Герге, тоа запъртък ако го пуснеш още веднъж, ти обещавам да те разприятеля отсекъде.
    Назкайве!
    И аз така. Бива толерантност, бива, ама всичко си има граници.

Иначе да се похваля-днес ми подариха едно шише уискенце и едни бонбонки.
    От дядото и сестра му дето преди 10 дни ходихме да дирим дядото из гората до тъмно. Взели хората пенсиите, и решили да ме почерпят. Стана ми съвестно, зер пенсиите не са по 1000 лева, ама по е гадно да откажа подаръка. Та приех и сега съм на уиски с фъстъци. И отвреме навреме бонбон

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1563 (Medium).jpg
Прегледи:1
Размер:54.8 КБ
ID:5434173

Наздраве на всички.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве, пичове!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
        Наздраве, пичове!
        Наздраве, Саше
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Добра ви вечер!
          Ще съм примерна ... никаква бира ... щот съм на работа
          Да ви кажа наздраве и ... едно поздравче за бара (за тази група ме открехна синът ми ... не бях чула до сега нищо за нея, а тя съществувала от 2000 година... до къде я докарах ):
          Наздраве ви

Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Коле, приятелю, за тази мили жестове си заслужава да се бута тоя гаден, сив, мрачен (ще спра до тук) живот, как да откажеш - не можеш! Знак на голяма благодарност, признак на човещина от тяхна страна... докривя ми, дебаиживотадеба.

Днес от глава до пети бях в лед, аман от немислещи хора. Дядо Коко ме видя след като се бях размразил...

Аре наздраве, живи и здрави!!!

Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
              Герге, тоа запъртък ако го пуснеш още веднъж, ти обещавам да те разприятеля отсекъде.
              Назкайве!
              Тоя запъртък направи така, че хиляди български тийнове, слушат повече българска поп-музика, вместо Азис, примерно..
              Ама с вас, на тема музика не мога да споря. Повече ги чаткате нещата от мен.
              Аре..
              П.П. Интересно защо, хора, имащи се за "патриоти", изпадат в екстаз от английски и американски рок. М/у другото пълен с гнусни текстове....
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              0887770735

Коментар

Айде поздравче и от мен:

Наздраве!

Коментар

Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

По-ведро, кво се сджавкахте, като ландроверентусиасти на събор сте. (Да ме прощава Ники/Тарга, за други говоря)

Поздрав за балчишката група Гадеви, нещо ми се губи напоследък:

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                      Тоя запъртък направи така, че хиляди български тийнове, слушат повече българска поп-музика, вместо Азис, примерно..
                      Аре..
                      П.П. Интересно защо, хора, имащи се за "патриоти", изпадат в екстаз от английски и американски рок. М/у другото пълен с гнусни текстове....
                      Жоре, криво ми е и ще вземеш ти да го отнесеш (за сватята - гнева ми). Скачам срещу кавичките с който си обградил патриоти До това води млякото, да си беше сипал, като нормалните хора водка

А така, казАх си...
                      Наздраве!
                      Последно редактирано от Гриша; 12-12-12, 18:32.
                      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Дреме Ми. Аре:
                        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                        Питието определя съзнанието....
                        0887770735

Коментар

Пак:

Тоя запъртък направи така, че хиляди български тийнове, слушат повече българска поп-музика, вместо Азис, .....
                          Щерка ми полудяла по една песен на Криско, дето се пее "отивам на лафката, вземам си дъвката минава зарибена зайка - ебати мръвката". Искаш ли ти да и обясниш какво иска да каже поета.....

п.п. Който не знае чужди езици, не разбира текстовете. Жоре, брат ми, не се сърди, ама точно в тези текстове (на англ. рок) има много повече смисъл.

Наздраве, ако продължавате да се джавкате, ще извикам кучкарите да Ви приберат в приюта.

Коментар

Аре ве.
                            Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Аре..
                              Жорка, това не е музика а инструмент за видиотяване с тъпите си еднодневни текстове и звук от ритнатa врата на Рено . И музиката вече е като техниката - нетрайна и без никаква стойност - много шум за нищо.
                              П.С. Това, че можеш да пускаш плейлисти, да си играеш със смесители и да караш бройлерките да крещят в екстаз, не означава, че разбираш от музика.
                              Музиката е друго нещо, Приятелю. Нещо, което действа на периферната нервна система, а не на душата е просто шум. Понякога миризлив...
                              A въпросният младеж с нищо не е по-добър от Азис. Творчеството и на двамата е пошло...
                              Наздраве и ела в офиса да те черпя мляко и музика!
                              http://www.youtube.com/watch?v=ntm1YfehK7U
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

ДедоКоко, ако ще е Дио, не може без:

Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X