Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Кризата у джоба, не щъ тук, искам у Панчарево, освен да тръгна на стоп и после да си търся шишарките нейде си, пардон, лешничетата.
    Викаш, кът съм пробит, бива и без меня?
    Убуу.
    Да дода да та взема? Мен ми трябва пръч, а не заплата. Заплата си имам.
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      Ти ос от наш'те трактори виждал ли си? За к'ва ме мислиш?

Наздраве
      Той виждал, виждал има и по манечки Осички - по траковете.
      Назчай!
      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Ха Добър ден бре пиеници, аз вече съм с нов Виндос, ама трябва да му оправя клавиатурата на Българица да е както си бях свикнал, че сега ми размести некой копчалъци да я ева!
        Наздраве!
        Р.П.(RFF) 0898677590
        Пътна помощ
        ДЕНОНОЩНО

Коментар

Иванчо, закъснял за училище и учителката го пита:
          -Иванчо, защо закъсня?
          -Другарко, водихме козата на Пръч.
          -Е, баща ти, не може ли?
          -А бе, то и аз мога, и тати може, ама козата си сака пръч!

Наздраве!
          Р.П.(RFF) 0898677590
          Пътна помощ
          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Ми имай си я, аз се комплексирАх, пръч с таквиз мисли у рогатата кратуна не мой ти сбъдне жАланията, мисля.
            Снощи зарад акумулатора и ГО-то, днес заради теб, да не е ставал черен дроб.

Коментар

Ми имай си я, аз се комплексирАх, пръч с таквиз мисли у рогатата кратуна не мой ти сбъдне жАланията, мисля.
              Снощи зарад акумулатора и ГО-то, днес заради теб, да не е ставал черен дроб.
              К'во пак направих, ма@аму. Аз да та успокоя, да се не тормозиш, съвсем ти ги смачках, тъй ли?

Ей ся отивам да си купя свещи за пажерото и край със заплатата. После ще се напиваме заедно, поне 9 кила ракия има още..

Наздраве!

Кризата у джоба, не щъ тук, искам у Панчарево, освен да тръгна на стоп и после да си търся шишарките нейде си, пардон, лешничетата.
              Тръгвай на стоп, пък ако не можеш да ги намериш, аз ще ти ги търся после.
              Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 12-12-12, 14:26.

Коментар

Наздраве от духовита Варна. Тук сняг нямаме, но за сметка на това вЕтЕр колко ви душа сака. Едно бързо коняче с чайче, че вече ме е страх и да изляза да пуша.

Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Айдееййй, Макса нещо май се поуплаши и почна да дава заден ход, ами сега?
                  Виве, немой го плаши толкуз отнапредя. Изчекай да са зАкачи на въдицата, па после- "дръж Шаро, Макса за гащите- да не бега!".
                  Наздравий.
                  Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
                    Айдееййй, Макса нещо май се поуплаши и почна да дава заден ход, ами сега?
                    Виве, немой го плаши толкуз отнапредя. Изчекай да са зАкачи на въдицата, па после- "дръж Шаро, Макса за гащите- да не бега!".
                    Наздравий.
                    Такъй съм си аз, сраулив, неам задна, счупи се, ша въря напред на стоп, ку умра, споминувайте ме с добро и мръсната ми уста, ма тя зарад панчаревската точилка стана такваз.

Коментар

Такъй съм си аз, сраулив, неам задна, счупи се, ша въря напред на стоп, ку умра, споминувайте ме с добро и мръсната ми уста, ма тя зарад панчаревската точилка стана такваз.
                      Пак аз виновна... Ти си развяваш пръто пред ората, пък после - що ми кълве?! Споко, нема да умреш от стопа, после, кото дойде.

Коментар

Пак аз виновна... Ти си развяваш пръто пред ората, пък после - що ми кълве?! Споко, нема да умреш от стопа, после, кото дойде.
                        Горката скумрийка сийка искала да апне кУрабийка, пък после пръта виновен и дрън, че пляс/по бузките/.
                        Ша тръгна, явно за бялата ми смърт ша си преместиш отзад или на коляното...

Коментар

Горката скумрийка сийка искала да апне кУрабийка, пък после пръта виновен и дрън, че пляс/по бузките/.
                          Ша тръгна, явно за бялата ми смърт ша си преместиш отзад или на коляното...
                          Стига де, не е толкова студено. Сипи си една водка за загрявка в шишенце в джобето и мисълта за това, какво те чака, ще те топли.

Айде аз се наработих за днес и тръгвам към вкъщи. Казвай дали да слагам парадните чаршафи?

Коментар

Слагай парадните чаршафи,парадните гащи и атака.....
                            Cherokee WJ 4.0L- NP242
                            Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Стига де, не е толкова студено. Сипи си една водка за загрявка в шишенце в джобето и мисълта за това, какво те чака, ще те топли.

Айде аз се наработих за днес и тръгвам към вкъщи. Казвай дали да слагам парадните чаршафи?
                              Слагай парадните гащи да ги късам със зъбки, чаршафите ща ги изядеш сама, барабар с възланцата.
                              "Амстердаааааааааааам"!!!

Коментар

Слагай парадните гащи да ги късам със зъбки, чаршафите ща ги изядеш сама, барабар с възланцата.
                                "Амстердаааааааааааам"!!!
                                Приготвям още възглавници за секи случай, другото - консуматив.

А наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X