Добър ви ден....на чай и други полезни фрешове, ябълка, морков и ядки сурови. Не вярвах че някога ще стана толкова стриктна в дневното си меню...мале какво правят болестите.
Ай на Чайче.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Айде сега, голяма ми била.. лакомията, него му бил малък ...куража. Човещинка си е, нали щеше да помагаш?
А добро Ви утро!
За добрютро тръгна с простотиите у кратуната.Куражът думам да не му говориш тъй грубо, за сега си е Амстердам, докът стане ам-ам има време.
Нали казА тиганче, ма май скромничиш ми се чини.
Пий чайове да ти дойде акъля у капацуната.
Наздраве, тука става и за кушийки, натрупа, ама...
Купих акумулатор, направих ГО и пари за път ниенте.На стоп да тръгна, кофти, лев за газ не остана, освен да сдавя някоя тукашна мръвка и да събера лев после за круизи.
За добрютро тръгна с простотиите у кратуната.Куражът думам да не му говориш тъй грубо, за сега си е Амстердам, докът стане ам-ам има време.
Нали казА тиганче, ма май скромничиш ми се чини.
Пий чайове да ти дойде акъля у капацуната.
Наздраве, тука става и за кушийки, натрупа, ама...
Купих акумулатор, направих ГО и пари за път ниенте.На стоп да тръгна, кофти, лев за газ не остана, освен да сдавя някоя тукашна мръвка и да събера лев после за круизи.
Сега и световната икономическа криза ли стана виновна? Кат няма паре за круизи, оправяйте се по местоживеене, аз казах че имам пълен резервоар с нафта, ще дойда и ще се прибера два пъти поне, ама се дръпаш. Или да си взимам некви по-големи свещи и да се оправям сама, а?
Наздраве, че от тоя хлад тука съвсем простинах!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Сега и световната икономическа криза ли стана виновна? Кат няма паре за круизи, оправяйте се по местоживеене, аз казах че имам пълен резервоар с нафта, ще дойда и ще се прибера два пъти поне, ама се дръпаш. Или да си взимам некви по-големи свещи и да се оправям сама, а?
Виве, тея свещи са нефела работа.
Кат позагреят малко и почват да са тОпят.
Ако е токлкуз голем проблема вижтам я с ос от некой трак, я с нещо подобно- поне са твърди и не се трОшат.
Назчайче.
Последно редактирано от dedoKoko; 12-12-12, 13:50.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Виве, тея свещи са нефела работа.
Кат позагреят малко и почват да са тОпят.
Ако е токлкуз голем проблема вижтам я с ос от некой трак, я с нещо подобно- поне са твърди и не се трОшат.
Назчайче.
Ти ос от наш'те трактори виждал ли си? За к'ва ме мислиш?
Наздраве
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Кризата у джоба, не щъ тук, искам у Панчарево, освен да тръгна на стоп и после да си търся шишарките нейде си, пардон, лешничетата.
Викаш, кът съм пробит, бива и без меня?
Убуу.
Коментар