От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Не знам коя година е издаден албума(респ. касетата), аз я купих 89 или 90-та. Допреди да си дойда в отпуск слушахме в Айтос на едно ей-тонинко-на хитаченце с пробит говорител. Разбирахме само "Бавно ни залива моретооо" и стила на музиката. Ма то качеството на звука беше такова,ч е и техерански народни песни да пуснеш-все на метъл го изкарваше...
Като чух музиката в къщи на сносен касетофон(сега го ползвам за усилвател на компютъра, и в момента даже Дио пее, че бил последен поред)-бях толкова силно запленен от роден, български хеви метъл, че реших да не нося касетата обратно в Айтос. Толкова ценна ми беше. Хем студиен запис с добро качество. Това в ерата на запис "от микрофон"...
Ето ти друга любима песен от единствения истински албум на групата:
Наздраве.
Първоначално публикуван от maxxx
Преглед на мнение
Като чух музиката в къщи на сносен касетофон(сега го ползвам за усилвател на компютъра, и в момента даже Дио пее, че бил последен поред)-бях толкова силно запленен от роден, български хеви метъл, че реших да не нося касетата обратно в Айтос. Толкова ценна ми беше. Хем студиен запис с добро качество. Това в ерата на запис "от микрофон"...
Ето ти друга любима песен от единствения истински албум на групата:
Наздраве.
Коментар