От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Ох, закъсалата ми тя...
@ Ангел-"къщата" е първопроходната песен за почти всички начинаещи китаристи. Що гаджета минаха през тази песен...
Е, по-малко отколкото през тази:
Наживо звучи страхотно, а тогава я свиреш почти перфектно. Сещай се
. Беше по времето като стачкувахме да сваляме Луканов. Милена беше от Царево. Сериозно. Баща и рибар, и там нямало криза за цигари. Като се прибереше за ден-два носеше стек "феникс" кутия и няколко пушени скумрии. От мен ракията или водката, според дали ме мързи да ида до нас или имам пари за водка от магазина.
Песента ни събра и раздели. Ученичките в медицинския техникум(бъдещи медицински сестри) също стачкуваха, а ги беше страх да стоят нощем сами в училището, та сключихме нещо като шефство-ходехме вечер да не се страхуват. Едната мъчеше китарата да свири "холидей", и аз и показах как се свири. После с Миленчето се разделихме...
А имаше такъв страхотен крак...
Оф, спомени отпреди 20 години. Тъкмо 20...
Не остарявайте ей!
Айде наздраве.
Първоначално публикуван от Liebherr4eto
Преглед на мнение
@ Ангел-"къщата" е първопроходната песен за почти всички начинаещи китаристи. Що гаджета минаха през тази песен...
Е, по-малко отколкото през тази:
Наживо звучи страхотно, а тогава я свиреш почти перфектно. Сещай се

Песента ни събра и раздели. Ученичките в медицинския техникум(бъдещи медицински сестри) също стачкуваха, а ги беше страх да стоят нощем сами в училището, та сключихме нещо като шефство-ходехме вечер да не се страхуват. Едната мъчеше китарата да свири "холидей", и аз и показах как се свири. После с Миленчето се разделихме...
А имаше такъв страхотен крак...
Оф, спомени отпреди 20 години. Тъкмо 20...
Не остарявайте ей!
Айде наздраве.
Коментар