Аз пък съм на винце с джоланче... наздраве! Не отидох на сбирката ( то имидж не се гради с внезапни появявания на сбирки) и не можах да се видя с Таргата, ама... друг път... Наздраве!
А, аз не съм я спрял вовеки.
Отвреме навреме си пийвам с голям кеф. Просто гледам да се ограничавам. Едо, че самата бира е много калорична, друго и мезето не е марули а нещо истинско, та и то си дава калориите... Откак съм спрял бирата съм свалил 10 кила и кусур. Е, не е само от бирата де, и манджата съм намалил. Чувствам се съвсем по друг начин. А до месец-два трябва да падна под 100, и тогава ще се опитам да се задържа на тези килограми. Ама знам, че пропия ли бира както преди-пак ще кача.
А и от мен наздраве... Сонче, що не си на сбирката.....можеше пак с ирландско или френско чайче да викаш наздраве.
Гена, леля теб май нещо не те пуска булката и тъщата по сбирки....мчи грабния тая булка и айде на НЛО, хем и ти ще си пиеш тя ще те кара.
Наздраве ви
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
А, аз не съм я спрял вовеки.
Отвреме навреме си пийвам с голям кеф. Просто гледам да се ограничавам. Едо, че самата бира е много калорична, друго и мезето не е марули а нещо истинско, та и то си дава калориите... Откак съм спрял бирата съм свалил 10 кила и кусур. Е, не е само от бирата де, и манджата съм намалил. Чувствам се съвсем по друг начин. А до месец-два трябва да падна под 100, и тогава ще се опитам да се задържа на тези килограми. Ама знам, че пропия ли бира както преди-пак ще кача.
Това нямаше нужда да го пишеш, то си е по дефолт...
Наздраве на който пие.
Браво Коле,дано да ги задържиш под 100!И за подложката на бирата си прав,все калорично е.Наздраве!
А и от мен наздраве... Сонче, що не си на сбирката.....можеше пак с ирландско или френско чайче да викаш наздраве.
Гена, леля теб май нещо не те пуска булката и тъщата по сбирки....мчи грабния тая булка и айде на НЛО, хем и ти ще си пиеш тя ще те кара.
Наздраве ви
Лельо, година и половина си ме возеше, без да види, че книжката и е изтекла. От как видя и край! Не пипна ключ за кола...
НАздравЕ!
Гена, за туй сигур има лек...само от вас си зависи сара приказка казва Дет е текло пак ще тече....тъй че заради една изтекла книжка неможе да се депресира човек. Пак ще те кара то карането е от вътре или го имаш или не.
Наздраве!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Прибирам се дома преди малко, а от калидоря ма среща една позната миризмичкааа.
Улазям у куйнятя и кво мислитеее? Изненада-булята напрайлааа:
наздраве.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар