На мен не ми се пише, ама не е истина, колко тежко може да ти стане, като разбереш за загубата на човек, познавайки го само виртуално. Беше чудесен, умерен, ценител на качествения алкохол, хубавата музика и женската красота. Толкова харизматичен, че с две думи "бар " Наздраве!"" създаде "най-голямата тема в интернета"- както констатира Кольо. Чрез която всички ние, толкова различни и пъстри, и от толкова различни места се познаваме и срещаме. Нека отпием в негова памет.
П.С. Цял ден го мисля и премислям.
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
На мен не ми се пише, ама не е истина, колко тежко може да ти стане, като разбереш за загубата на човек, познавайки го само виртуално. Беше чудесен, умерен, ценител на качествения алкохол, хубавата музика и женската красота. Толкова харизматичен, че с две думи "бар " Наздраве!"" създаде "най-голямата тема в интернета"- както констатира Кольо. Чрез която всички ние, толкова различни и пъстри, и от толкова различни места се познаваме и срещаме. Нека отпием в негова памет.
П.С. Цял ден го мисля и премислям.
Прав си Дидо,макар и виртуално се чувстваме много близки!
... няколко пъти започвам да пиша и все се отказвам .... но си мисля, че ако си кажа какво ми е днес още от сутринта, като видях името на Тишо черно.....ще се махне буцата от гърлото ми и ще спра да .... Толкова от скоро съм тук, представям си какво ви е на вас, на тези които го познаваха лично, на близките му!
.......
Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар