Аз пък имам час при чичо доФтор, да ми тури съединителя в четвъртък! Оказа се, че возенето на новото феродо в багажника няма кой знае какъв ефект върху поведението на Жипа на тръгване и по баир...
Наздраве
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Наздраве Готини...аз пък отдавна съм само на мезе с домашно (вино ма не е моето щото още не е превряло) ама мезето ми е като десерт леко запечени лешници
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Наздраве Жоре, стига работил бре, днес е вторник - почивен ден
или
Не съм рабаотил днес. Само занесохме с Гришата един микрофон на ремонт, после пихме кайве. После имах среша с коУеШката и си водихме тричасов разговор в колата. Идилия, дет се вика.
А наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Да попитам мамата и таткото на гришо@ба! Вие от различни компютри ли пишете или постоянно влизате и излизате от профилите си? И да допълня с Траяла, Кольо ни покани миналата зима, решихме тази да ходим... Но Жоре вярно не е хубаво да се отмяташ, ама аз отивам у Стойкови.
Дедо Попе, в старият бар по това време на миналата година има снимки как тъкмо Кольо върти скарата, а другите се въртят около него. Ми тази година си е дал отпуска човека.
Виве, ако въртиш още винцето да ти мапомня, че детето е на гимна-садистика. Требе некой да го прибере.
Наздраве!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Вечеряме си и водим разговор със Стойкова, на кого как му е минал деня. Говори ми тя, едни ми ти сериозни работи, ама сериозни та чак..., абе страшна работа! А аз магарето с магаре:
- Слушай сега. Отивам сутринта на обекта, давам задачите за деня, след което намирам вчерашен вестник. Зачитам се в него и стигам до кръстословицата, която е започната, но нерешена до край. Захващам я. Да, да, ама нещо не се получава, не излизат буквите! Търся грешката и откривам: 1. Морски разбойник (с пет букви) написано... АКУЛА; 2. Черупчест плод (с четири букви) - ЯЙЦЕ. Е, тук вече ми потекоха сълзи! В този момент влиза пазачът и ми казва, че кръстословицата е грешна! Под масата съм от смях. Продължавам! спортно равенство - нула на нула (написано с две О-та). Вика му на пазача "Абе ми 2:2 не е ли равенство?", а той убедително "Виж, че не става, с две букви е". И четвърто, последно, гризач (с три букви) - КРТ, щото къртица не ставало...
Уморих се!
Наздраве с бира!
Наздраве на всички ! Гриша изпуснал си от кръстословицата малкото на овцата - " Ягне " , това е по македонски. Пак наздраве !
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Компотерчо честно да ти кажа баят време мислиФ ама не съм те виждал да пИчеш нещо на скаратЪ ,виж покрай нея винаги са увъртъш те и затова се те снимат с тенЖерите
Наздраве с водкенче
ПП
Жаксане ко нема водкен ти метнем едно шише бре
Дедо попе - Нафарфорийй - не си прав да го ева, Кольо беше на скарата, той печи кифтетата и пръжолити и наденицата и рибрити.
Наздраве дружинаааааааааааааа!
или
Не съм рабаотил днес. Само занесохме с Гришата един микрофон на ремонт, после пихме кайве. После имах среша с коУеШката и си водихме тричасов разговор в колата. Идилия, дет се вика.
А наздраве.
За това ли казаха по новините, че имало вторични трусове от Канадското земетресение, които се отразили на едно Рено меган в столицата!
Баси сеизмичните колежки дето ги имаш бе Жоре!
Пак наздраве бре!
За това ли казаха по новините, че имало вторични трусове от Канадското земетресение, които се отразили на едно Рено меган в столицата!
Баси сеизмичните колежки дето ги имаш бе Жоре!
Пак наздраве бре!
Да бе тричасов разговор, е няма толкова потентен човек! Естествено е редно да се извадя от класацията!
Виве, ти ми отговори, сега чекам Стойкова или Гришата. Не друго, ами да не ми изгори билета за влака.
Наздраве!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Бре мам му...млада. Кой пий кайве, други вРЪткат Ягне пък после ручат кибапЧита и рибра, трети некви романтики аФтомабилистични.
И само у нашиьот раьон си ручаме сами лешниците с катериците барабар.
Хъм...Наздраве!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Да попитам мамата и таткото на гришо@ба! Вие от различни компютри ли пишете или постоянно влизате и излизате от профилите си? И да допълня с Траяла, Кольо ни покани миналата зима, решихме тази да ходим... Но Жоре вярно не е хубаво да се отмяташ, ама аз отивам у Стойкови....
Така е, Дидо, ние У наш'то имение от различните крила на замъка пишем тука. А иначе, както дойде - през различни браузъри, влизане-излизане от профилите ... и така.
И едно малко уточнение - ще дойдеш на гости у Стойкова, че Гриша навремето не си даде фамилията, пък и аз бях прекалено известна вече, за да си я сменям
При всички случаи, те чакаме на мусака
Кольо, вземи да кажеш рецептата на благоверния ми, да не подсмърча, като съм се заинатила да не му готвя мечтаното ястие, пък и Дидо докато дойде....
Хайде пак наздраве
Коментар