Коле, ти последно във вторник ли си в София? С Жоро онзи ден си бърборихме по телефона, ще те каним на гости у тях. Аз на Крум съм казал, а за брат'чеда... грижа има сватята!
Наздраве
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
А дано. Кво стаа, Коле, ще идваш ли във вторник.
Наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
НаздравИ, питиеунищожители...
Глеам тукана, едни баници са извъртели, едни ракии са изпили, едни тераси се измазали, некви съединители заминали....
Бе кво да кажам- масов трудов ентусиазъм кипял...
То не чи и аз съм стоял де, ма пусти парник ми изеди главата.
Майстора, дет прайл кофражо, го изкривил и ся гутова врАта требе да разтургам, да я прайм по-маненка, чи не вляа.
Ай пак наздрави.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Ооффф, не знам бе.
Онзи-познатия на Станьо каза, че до понеделник-вторник най-късно трябва да стане, ама не се е обаждал, та не знам. Започвам да губя надежда... Когато стане-естествено,ч е ще съобщя кога ще идвам. Ама май не ми се иска да преспивам по Софията. Може по кафе, бира, приятно ми е да се запознаем наживо, час-два лаф, и кой от къдет' е...
Ооффф, не знам бе.
Онзи-познатия на Станьо каза, че до понеделник-вторник най-късно трябва да стане, ама не се е обаждал, та не знам. Започвам да губя надежда... Когато стане-естествено,ч е ще съобщя кога ще идвам. Ама май не ми се иска да преспивам по Софията. Може по кафе, бира, приятно ми е да се запознаем наживо, час-два лаф, и кой от къдет' е...
Наздраве на другите, пък ти ще почакаш още малко.
Докато дойде в Балчик, нали? Като сме си дошли на думата, хайде да видим, кой ще идва в Балчик? Наздраве банда!
В София всяка нощ спят 2млн. души, пък нищо им няма..
Аре, наздраве..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар