Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Браво Коле, сега такава песен няма кой да създаде. Абе за американцит пълноценият периот на живота е 70-те, за мен 80-те. Та на моменти ме е яд, че съм малко малък. Наздраве! Евгени ей сега ме раздразни, дано трафика ми удържи!Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Пощуряхте... ми нормално е - ЕГН-то си казва думатаТова емоционални разтройства, високо/ниско кръвно...
Ей ви на здравословен режим на хранене:
Картинките са кофти, но съдържанието не чак толкоз
Ай наздраве..., шишковциСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеАйдее, Тишо да прекръсти темата на "Спешно отделение" или "Самотния вълк"!
Наздраве!Лекува бързо и безотказно! Който киха, не смее да кихне повече. Който страда от любовна мъка-като му даде зор, се концентрира върху зорА и забравя тутакси за мъката
Наздраве...с биричка!
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнениеАйде и аз да се включа с последните глътки бирица. Препоръчвам на страдащите най-доброто лекарство за всякакви болежки, и сърдечни и телесни. Пийте РИЦИНОВО МАСЛО!Лекува бързо и безотказно! Който киха, не смее да кихне повече. Който страда от любовна мъка-като му даде зор, се концентрира върху зорА и забравя тутакси за мъката
Наздраве...с биричка!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеАйдее, Тишо да прекръсти темата на "Спешно отделение" или "Самотния вълк"!
Наздраве!
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеОпс, трета маса се поЯви.
Де одиш бе Гришон, остай тук убаата булка- да са налива сама цела вечер?
Наздраве!
Що "да се налива сама"!? Така като гледаш сама ли е...
НаздравеСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнениеАйде и аз да се включа с последните глътки бирица. Препоръчвам на страдащите най-доброто лекарство за всякакви болежки, и сърдечни и телесни. Пийте РИЦИНОВО МАСЛО!Лекува бързо и безотказно! Който киха, не смее да кихне повече. Който страда от любовна мъка-като му даде зор, се концентрира върху зорА и забравя тутакси за мъката
Наздраве...с биричка!
Наздраве за народната медицина!
Коментар
-
Наздраве на всички!! Досега гледах некви снимки от некаква сбирка! Пиете си самостоятелно,А!??
Ама така е,като не съм влизал скоро у барот!
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеНаздраве! Мене пък малко ме боли гърба и глезените, ама виждам, че Крум е тука, та ще обясни....088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар