Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Една песен от онези времена:

Мен ме кефи с ритъма и себеотдаването на Бони Тейлър в пеенето.

Наздраве.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве на цялата банда! Благодаря за страшната музика!
      Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Наздраве! Неква носталгично-нещастно-любовна вЪлна ви е налегнала, а? А бе само Веселин Маринов, бееее!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Браво Коле, сега такава песен няма кой да създаде. Абе за американцит пълноценият периот на живота е 70-те, за мен 80-те. Та на моменти ме е яд, че съм малко малък. Наздраве! Евгени ей сега ме раздразни, дано трафика ми удържи!
          Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Пощуряхте... ми нормално е - ЕГН-то си казва думата Това емоционални разтройства, високо/ниско кръвно...

Ей ви на здравословен режим на хранене:

Картинките са кофти, но съдържанието не чак толкоз

Ай наздраве..., шишковци
            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Айдее, Тишо да прекръсти темата на "Спешно отделение" или "Самотния вълк"!
              Наздраве!

Коментар

Нали знаете, че Веско е рокер по презумзия. Просто го налази комерсиализацията, което е жалко. Ей това: И това: бих ги изтанцувал с ...., а дано, ама на дали. Как да е, това трудно се усеща. Наздраве! С водка.
                Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Опс, трета маса се поЯви.
                  Де одиш бе Гришон, остай тук убаата булка- да са налива сама цела вечер?
                  Наздраве!
                  Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Наздраве! Мене пък малко ме боли гърба и глезените, ама виждам, че Крум е тука, та ще обясни....

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Наздраве!
                      Айде и аз да се включа с последните глътки бирица. Препоръчвам на страдащите най-доброто лекарство за всякакви болежки, и сърдечни и телесни. Пийте РИЦИНОВО МАСЛО! Лекува бързо и безотказно! Който киха, не смее да кихне повече. Който страда от любовна мъка-като му даде зор, се концентрира върху зорА и забравя тутакси за мъката
                      Наздраве...с биричка!

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                        Айде и аз да се включа с последните глътки бирица. Препоръчвам на страдащите най-доброто лекарство за всякакви болежки, и сърдечни и телесни. Пийте РИЦИНОВО МАСЛО! Лекува бързо и безотказно! Който киха, не смее да кихне повече. Който страда от любовна мъка-като му даде зор, се концентрира върху зорА и забравя тутакси за мъката
                        Наздраве...с биричка!
                        АААА не вярвам,тогава зора става джоен,наздраве!
                        HONDA DOMINATOR 650
                        ОРЕЛ ASTRA
                        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Наздраве.
                          Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Наздраве!
                            Това е по поръчка бре, брат'чед... ако Кольо се напъне и спазва това, което тия хора от Европа-та са написали (едва ли ще го направи точно заради това, че са евроГейци) не мож' го позна само за месец.

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
                            Опс, трета маса се поЯви.
                            Де одиш бе Гришон, остай тук убаата булка- да са налива сама цела вечер?
                            Наздраве!
                            Ходя аз, навсякъде ходя, и до РегулациЙ ходя. Гледам го наднича, не смее да влезе
                            Що "да се налива сама"!? Така като гледаш сама ли е...

Наздраве
                            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                              Наздраве...с биричка!
                              Мдаааа. И веднага, след като забрави, натиска на компот от дренки, докато почне да изпъва палците на крачетата от напъване....
                              Наздраве за народната медицина!

Коментар

Наздраве на всички!! Досега гледах некви снимки от некаква сбирка! Пиете си самостоятелно,А!??
                                Ама така е,като не съм влизал скоро у барот!

Наздраве! Мене пък малко ме боли гърба и глезените, ама виждам, че Крум е тука, та ще обясни....
                                А тебе и г@зо ще те боли утре,ама сега ти ще трябва да обясняваш защо!!
                                088пет722пет99
                                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X