Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеЯ пък с паламуд.Наздраве!.То Царево не ми е много далеч
.Наздраве
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеЕеее ти пък не се траеш да знаеш.То Царево не ми е много далеч
.Наздраве
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеБе и на мен все по-близо ми изглежда Царево, само като чуя за паламуди...
Наздраве.
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеБе и на мен все по-близо ми изглежда Царево, само като чуя за паламуди...
НаздравеНаздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Наздраве!Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Днес видях и гоуфо...
Изглежда прилично, всичко му е сменено. Ремък ще трябва да се сменя след 50 000, масло след 6000, има зимни гуми на 50% износване, дано да не дава дефекти.
Ама то се знае отдавна-ако не се почервпи за нова кола-или ще се чупи често, или ще гори много, или с нея ще те спират полицаи, и така...
Думам ти дъще, сещай се снахо!
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДнес видях и гоуфо...
Изглежда прилично, всичко му е сменено. Ремък ще трябва да се сменя след 50 000, масло след 6000, има зимни гуми на 50% износване, дано да не дава дефекти.
Ама то се знае отдавна-ако не се почервпи за нова кола-или ще се чупи често, или ще гори много, или с нея ще те спират полицаи, и така...
Наздраве.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Абе дедо попе, как трака от кон на магаре ще се качиш? И ако беше на събора щеше да знаеш, ама аз да ти кажа. Ники Скрапа и Ясен си говореха, че ако един Голф се храни добре, щял да стане като на Вива Аудиото, а ако го зобиш като Туарег. Наздраве!Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеДа са поФалА и аз.Веке съм горд собственик на ГОУФ 3-ка (нема емпетройка засега)
Наздраве с бир ,по на сетне с водкенHONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАма то се знае отдавна-ако не се почервпи за нова кола-или ще се чупи често, или ще гори много, или с нея ще те спират полицаи, и така...
Наздраве.
НаздравеRAV 4
F650GS
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар