Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Соня, що ти нямам тел. номера, бързо го пиши на лични, да ти се обадя и да ти разкажа за к'во иде реч.

Наздраве
    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Свате, ти да не ме храниш по тая рецепта, като се вземат децата, че по 2-3 кила на седмица, след половин година щу изчезна бре!!!

Наздраве
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Мерси Сонче
        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
          Ще си позволя да не съм съгласен с теб.Аз съм два пъти колкото Кольо и кръвното ми е 120-130 на 80-85Аа.... редовно си пия водката.Наздраве
          Живко, сам Кольо го каза преди време. За това си и позволих да пиша горното, с което се надавам да му бъда полезен.
          А, и да знаеш, радвам се искрено за теб и за това, че нямаш нужда от списъкът ми - сериозно!

Ай наздраве.

Коментар

Пейчев-потърси Аврам Бакалина в скайп-това съм аз.
            Иначе скайпа ми е "nowiqtmiskajp".
            Ама нямам слушалки, само с писане.

Относно кръвното-рода на майка ми бяха всички с кръвно. И с повечко от нормалното кила. На баща ми обратно, та как ни аз, ни митрето не приличаме на бащиния род...

Абе ще пия там каквито хапове кажат докторите, ама няма да се ограничавам кой знае колко много с начина на живот. Защо-вече обясних.

@ Гриша-след два-три дни ще кажеш наживо какъв е начина за намаляване на теглото. Ама откакто спрях бирата съм намалил с 5 кила показанието на кантара, а както по цял ден съм в гаража, и слизам и излизам от канала по 50 пъти-скоро ще сваля още...

@ Живко-килата ти са повече от моите, ама ти си голям българин, аз съм трътлест...

Наздраве.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
              Живко, сам Кольо го каза преди време. За това си и позволих да пиша горното, с което се надавам да му бъда полезен.
              А, и да знаеш, радвам се искрено за теб и за това, че нямаш нужда от списъкът ми - сериозно!

Ай наздраве.
              Гриша, да не си ми сърдит, че не искаш да ми дадеш и на мене тос списък?
              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                Свате, ти да не ме храниш по тая рецепта, като се вземат децата, че по 2-3 кила на седмица, след половин година щу изчезна бре!!!

Наздраве
                Не! Ние с теб оставаме на свинско и винско, па шЪ чЕкаме да умрем
                И на теб наздраве.

Коментар

Мой човек-колко ракия изкара от втория казан бе?
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле, намерих те. Приеми ме.
                    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                    08седем9010З60
                    MAKE RALLY NOT WAR
                    Confidence in Motion

Коментар

И на теб наздраве.
                      Баф мааму, човек да не напише, че разполага с вълшебства... Не мога да смогна с отговори, а и до чашата си не стигам...

Утре ще ви го постна щото е на хартия и си иска сканиране, пък е и в офиса.

п.п Сега ме страх да натисна бутона "Публикация - бърз отговор" щото ще има още нещо
                      п.п.п. Отивам да пия бира и да пуша, поне десет минути...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Мой човек-колко ракия изкара от втория казан бе?
                        А,не много-5-6 литра...киселчок
                        И въпреки това-наздраве.
                        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

И на теб наздраве.
                          То така....ще има да почакаме Така мога и до 200 годин да стигна

Наздравееее
                          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение

Наздраве
                            Наздраве[/QUOTE]

Виви, спокойно, аз ще те храня Те и без това без мен са за никъде, ако не им сготвя.
                            А бре, тука нещо като здравословен клуб се заформи. Диети, това-онова. Аз си хапвам добре и не се оплаквам.
                            Наздраве

Коментар

И аз така, хапвам всичко а после ще му мислим.
                              Наздраве
                              Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Аз пък гледам умишлено да напълнея и ма'ам вратни пръжоле, че инак много ме закачат момите... Нъл съм йош млад, а не некъв динозавър на 200 годин...
                                Наздраве!
                                П.П. Дън съ засегне некой ся...
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X