Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от Ива Стойкова Преглед на мнение
    А на мен?
    На жена не мога да се сърдя. Въпреки, че именно ти си виновна за незапознаването ни с Гришата, и съответно неказването на наздраве
    Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
    ?
    Ние ще го оставим да се избистри още малко и айде на бутилки.
    Вкисна още в джибрите бе. Тази година се изложих като кифладжия. Вчера и днес митрето го вари на ракия.

Наздраве.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве! Добре че си сложих ключалка на банята, че току виж....
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Е, нищо. Догодина нов опит Как върви с Витарката?
        Поздрав за всички с една българска класика! Ейй, накъде имах оригинален техен диск, трябва да се разтърся, все се каня...

ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          На жена не мога да се сърдя. Въпреки, че именно ти си виновна за незапознаването ни с Гришата, и съответно неказването на наздраве
          Ох, добре че съм от противоположния пол. Тогава наздраве

Коментар

Да ви рекна мощно Наздраве!Аз с винце-Rose
            Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Коле, според мен Ивето е виновно колкото и Гриша, за създаването на децата, разболели се точно преди събора. Пък и сватовете няма да се изложат с компенсацията. Виж Евгени няма оправдание!

Наздраве
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Днес и аз съм на винце.
                Данчо(тук Йордан Йорданов) ми подари една бутилка(10 литра) и сега с наслада си го пийвам.
                Вчера сутринта кръвното беше 190/150, тази сутрин-160/120, ама майната му-веднъж се живее, а аз не искам да вегетирам. По-добре да изживея колкото имам за живеене както си искам, отколкото да съществувам, па макар и с някоя година повече.

Наздраве.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Днес и аз съм на винце.
                  Данчо(тук Йордан Йорданов) ми подари една бутилка(10 литра) и сега с наслада си го пийвам.
                  Вчера сутринта кръвното беше 190/150, тази сутрин-160/120, ама майната му-веднъж се живее, а аз не искам да вегетирам. По-добре да изживея колкото имам за живеене както си искам, отколкото да съществувам, па макар и с някоя година повече.

Наздраве.
                  Коле, имаш ли скайп? Искам да поговорим за нещо.
                  08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

Дедо Поп тука ,обаче го срам да казва наздраве щото има "тромбон" на изпита.Пък не беше труден и ме е яд ,ама кво да се направи.По едно време си мислех да му река да не ми пише 3-ката ,а да се явя на поправка...
                    Както и да е Наздраве с водкенче
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Коле, от килограмите е, като се видим ще ти дам списък на храни и напитки, които са препоръчителни. Написано е като за американски генерали - всичко се разбира от раз. Гарантирано за десетина дни 2-3 кила надолу!
                      Основен проблем е липсата алкохол, чаша-две червено вино вечер и толкоз .

Наздраве, бар.
                      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Добра ви вечер!
                        Наздраве и от мен на всички!
                        Румене, не се отчайвай
                        Айде с това да почвам:

Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                          Гарантирано за десетина дни 2-3 кила надолу!
                          Гриша дай го това веднага насам!
                          Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнение
                            Гриша дай го това веднага насам!
                            +1
                            08седем9010З60
                            MAKE RALLY NOT WAR
                            Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                              Коле, от килограмите е, като се видим ще ти дам списък на храни и напитки, които са препоръчителни. Написано е като за американски генерали - всичко се разбира от раз. Гарантирано за десетина дни 2-3 кила надолу!
                              Основен проблем е липсата алкохол, чаша-две червено вино вечер и толкоз .

Наздраве, бар.
                              Ще си позволя да не съм съгласен с теб.Аз съм два пъти колкото Кольо и кръвното ми е 120-130 на 80-85Аа.... редовно си пия водката.Наздраве
                              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                                Ще си позволя да не съм съгласен с теб.Аз съм два пъти колкото Кольо и кръвното ми е 120-130 на 80-85Аа.... редовно си пия водката.Наздраве
                                И до ген си е, но въпреки всичко килограмите са основен фактор.
                                08седем9010З60
                                MAKE RALLY NOT WAR
                                Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X