Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
    Айдеее...намерих химна на пияниците

"...река Марица, рАкия да тЕче,
    а тревата - шопска салата..."

Наздраве!
    Ти хубаво го намери,ама кога ще ядем риба и пием бира на пристана пак?Наздраве!
    HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
      Ти хубаво го намери,ама кога ще ядем риба и пием бира на пристана пак?Наздраве!
      Ачо, ако зависеше само от мен-всеки ден...и така до края на света. Ама на, пусти обстоятелства!
      И бирата ми свърши...и работата ми зацикли...наздраве с последни какпки животоспасителна течност!

Коментар

Ачо, ако зависеше само от мен-всеки ден...и така до края на света. Ама на, пусти обстоятелства!
        И бирата ми свърши...и работата ми зацикли...наздраве с последни какпки животоспасителна течност!
        Наздраве!

Ей тука си пия кафенцето сутрин преди работаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01658.jpg
Прегледи:3
Размер:123.5 КБ
ID:5416227
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Наздраве! Имам бИлежка от дофтуро!
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
            Багер, от към Косанин дол се вижда нещо като Северно сияние. Да не са парите от подправеното шкембе?
            Наздраве!
            Я, Дедо Коко е оцелял...
            Наздрве!

Сигурно, а може да е изпарението от алкохолните пари на ДедоКоковата пърцуца. Цял ден ме обикалят винарките

Наздраве
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Наздраве!

Ей тука си пия кафенцето сутрин преди работа
              Ачо, нидей тъй! Късаш ми сърцето, да знайш. Чак ми иде да се нАпия...ама нЕма бирааааа...
              Наздраве...на сухо!

Коментар

Що няма,аз почивам днес и вече си сипах малко ракийка!Наздраве!И догодина повече време на море!
                HONDA DOMINATOR 650
                ОРЕЛ ASTRA
                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Наздраве Ачо!
                  До догодина има мнооого време. От Нова година почвам да го мисля

Коментар

[QUOTE=Liebherr4eto;1967650]Сигурно, а може да е изпарението от алкохолните пари на ДедоКоковата пърцуца. Цял ден ме обикалят винарките

НаздравеТолкова ли се натаралянка снощи?Наздраве!

Наздраве Ачо!
                    До догодина има мнооого време. От Нова година почвам да го мисля
                    Мисли,мисли!Наздраве!
                    Последно редактирано от Ангел Иванов/sereco1/; 13-10-12, 16:33.
                    HONDA DOMINATOR 650
                    ОРЕЛ ASTRA
                    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Малко се освестих, да направим разбор на снощната сбирка:

1. Жоро сигурно няма да иска да ни види и да ни чуе никога вече. Особено децата ни...
                      2. ДедоКоко беше направил цяло произведение на изкуството с това BBQ Trial V2.00...
                      3. Ние закъсняхме, затова пък се оказа, че сме отишли първи
                      4. Мусаката беше много убава, особено придружена с такъв намек за отсъствие на потентност у Жоро.
                      5. Какво стана с идеята да направим супа топчета в басейна МУ? След като намятахме в него кюфтетата, остана някой да изсипе 2-3 пакета спагети, симулиращи фиде и да чукне една -две кори яйца.

Засега толкоз

Наздраве

Коментар

НаздравеТолкова ли се натаралянка снощи?Наздраве!
                        Неееееее

Наздраве

Коментар

Наздраве!

Коментар

Разбор по точките:

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                            Малко се освестих, да направим разбор на снощната сбирка:

1. Жоро сигурно няма да иска да ни види и да ни чуе никога вече. Особено децата ни...

Жоро може и да не иска, ама останаха неизяснени едни 30 лв. на квадрат, кой на кого, как и защо.

2. ДедоКоко беше направил цяло произведение на изкуството с това BBQ Trial V2.00...

Напълно съм съгласна.

3. Ние закъсняхме, затова пък се оказа, че сме отишли първи

Ние закъсняхме повече. В резултат, лягането на децата снощи се отложи съществено и днес спаха цял следобед, за да наваксат.

4. Мусаката беше много убава, особено придружена с такъв намек за отсъствие на потентност у Жоро.

Изискваме незабавно отговор на въпроса какво се случи, след като изяде онзи плевел.

5. Какво стана с идеята да направим супа топчета в басейна МУ? След като намятахме в него кюфтетата, остана някой да изсипе 2-3 пакета спагети, симулиращи фиде и да чукне една -две кори яйца.

Супата я изядоха крокозъбелите, които децата не успяха да изловят.

Засега толкоз

Наздраве
                            Наздраве и от мен

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                              Може би ще поиска да се свърже само с хората за топлоизолацията ..... м? ..... изглеждаше доволен.... май ....
                              Наздраве на който пие!
                              Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Аз се чудя що не пише днес....
                                Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X