Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

ВНИМАНИЕ! ВАЖНО!

До Организационния Комитет на Траяловата Октомврийска Петъчна Опиянчена Дандания (накратко: ОКТОПОД)

С копие до 100-литровото BBQ.

Да бъде изготвен списък с необходимите ресурси за подсигуряване весело изкарване на домъкналото се население.
    Бири-мири, пържоли-мържоли, салати-малати и т.н.
    Като знам Танас, колко филии с пастет може да изяде, да не гладуват децата после!

Моля след като бъде изготвен, списъка да бъде разпространен и всички членове уведомени с цел избягване на 300-метрови кебапчета и недостиг на бира.

Ако за 100-литровото BBQ са необходими повече от 40 пакета дървени въглища, същите следва да бъдат добити в близката кариера, за да се избегне претоварването на транспортните средства, пътуващи към мероприятието.

В заключение приемете моето много Ви здраве и наздраве като най-искрено пожелание.

Искрено Ваша,

Вива
    Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 10-10-12, 19:30.
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      ВНИМАНИЕ! ВАЖНО!

До Организационния Комитет на Траяловата Октомврийска Петъчна Опиянчена Дандания (накратко: ОКТОПОД)

Да бъде изготвен списък с необходимите расурси за подсигуряване весело изкарване на домъкналото се население.
      Като знам Танас, колко филии с пастет може да изяде, да не гладуват децата после!

Моля след като бъде изготвен, списъка да бъде разпространен и всички членове уведомени с цел избягване на 300-метрови кебапчета и недостиг на бира.

Ако за 100-литровото BBQ са необходими повече от 40 пакета дървени въглища, същите следва да бъдат добити в близката кариера, за да се избегне претоварването на транспортните средства, пътуващи към мероприятието.

В заключение приемете моето много Ви здраве и наздраве като най-искрено пожелание.

Искрено Ваша,

Вива
      Голяма си!Признавам!Наздраве!
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Наздраве! И да вали преди събота и след неделя. Все пак ще ходя дето искам да вали. Последно време гостите ми си идват с ракията.
        Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Аз пък не пуснах глас. Не защото Жоро не ми е приятел, даже обратното(нищо, че още не съм си получил парите за частите по витарата), ама много мразя всякакви телевизионни реалити бози. Хеле пък като стане въпрос за шопинги и молове... Нещо което мразя от дъното на душата си.
          Та затова. Мацката сигурно е готина и си заслужава, ама нали съм чешит и опак-няма да гласувам за неща които не харесвам.

Извинявай Жоре, ама съм магаре, и няма оправия.

Наздраве.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Камерата на 100-литровото BBQ е с размери 80/25 см, така че макс 2х 10 кг. Вземам ги от МЕТъРА аз. Петък 19.00 са там.
            Бири, ако трябва да взема пак от там 2 каси шумянка, кажете.
            Наздраве!
            П.П. има готови 2 пърцуци.
            Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Наздраве

Доби, май ще се намери една машинка като за мене, едно късо... Ама не върви с чичо, а и баба няма.... Лоша работа, зимата иде, Колю иска дъжд, ама не е казал да говоря с човека... Аз едвам уредих да дойде лято през октомври, зарад сбирката, сега питах за една лятна буря в шуменско, ама човека вика, то много шуменско трябва, за да стане раОтата....

А като знам как Колю обича да черпи, дъжд няма да има до ноември...

Наздраве
              Виве Кольо не го мисли то дъжд ще падне и не му е толкоз зор, ми нали и чичо трябва да изоре овошките ....а сега споко бе Коле ти да не си седмаче?
              Виве, като ти е паднало зимай....то чичо викам ко постои седмица у късметлииския ти гараж....току виж съм забогатяла, знаеш ли какви пари ще ми дават като ми го връщат
              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                Коле ,знаеш ли защо при индианците винаги помагат песните за дъжд
                Не?
                Кажи...
                И наздраве ти.

Коментар

ВНИМАНИЕ! ВАЖНО!

Да бъде изготвен списък с необходимите ресурси за подсигуряване весело изкарване на домъкналото се население.

Искрено Ваша,

Вива
                  Предвид гореизложеното, предлагам Вивето за шеф! Виви президент! Виви президент!!!
                  П.П. от мен, както многократно стана ясно, супичка с фиде (особено важен елемент) и мусака.

Коментар

М, дедоКоко, аз я пия две-три бири, я не, че съм с аудиото... пък и мъж май ще си возя (освен Соня) Пазете още едно място на масата!

Наздраве, начи аз да взема нещо за хам-хум? Ръца-пръца-та е от домакина Жоро, нали е джедай
                    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

От мен една НЕ пърцуца кайсиева, и почти две кила спагетена салата, казвайте за друго.....аз само искам да питам како каква трябва да е екипировката, щото сам в болнични, на вътре ли ще бъдем или навън. Да си взема юрганя ако требе.
                      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Не?
                        Кажи...
                        И наздраве ти.
                        Щот пеят докато завали.Наздраве
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                          От мен една НЕ пърцуца кайсиева, и почти две кила спагетена салата, казвайте за друго.....аз само искам да питам како каква трябва да е екипировката, щото сам в болнични, на вътре ли ще бъдем или навън. Да си взема юрганя ако требе.
                          Аз май заради спагетената салата, да взема, да дойда. Обожавам салата от паста. Наздраве!
                          Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                            Виве, като ти е паднало зимай....то чичо викам ко постои седмица у късметлииския ти гараж....току виж съм забогатяла, знаеш ли какви пари ще ми дават като ми го връщат
                            Той,чичото не чете тук ........нали
                            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Бе ти с тия две бири,Виве, не си много сигурна. Григорий и той, За Трезвения не говоря, още Танасе, язе...
                              Поне един стек 2.5 литрови трябват. А безиколното? КАкво да е и колко. Деца ще има..
                              Наздраве!
                              Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                                Щот пеят докато завали.Наздраве
                                Аз ще прегракна ако чакам да завали бре... Идната седмица изобщо не се очакват валежи. А дъжд трябва не само за да поникне житото, а и да се накисне земята за да се оре по-лесно. Имам да ора 150 декара на които напролет ще сея слънчоглед и царевица, ама както е суха и твърда земята-най-много да си строша трактора.

Дай Боже дъжд...

И наздраве.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X