Да черпи кръщелникот! Ние с попа само ке ручаме!
Наздраве!
Айде азе щот съм духовно лице демек Поп ,ке ручам и ке пием .Ми ти отдека се нареди и ти а Или откъкто Компотера те покане на гости у дома ,веке вървиш с Попа -демек с мен по кръщенета и венчавки
Наздраве с един Бир
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Айде азе щот съм духовно лице демек Поп ,ке ручам и ке пием .Ми ти отдека се нареди и ти а Или откъкто Компотера те покане на гости у дома ,веке вървиш с Попа -демек с мен по кръщенета и венчавки
Наздраве с един Бир
Е пъ къ? Ти да си доволен, че Компотера не ме покани при Попадията...
Наздраве!
А кой каза нещо за черпене утре? Пу-пу...
Наздраве!
Оооо, вярно бе, честито кръстнико, пия всичко, най-добре в квадратни или триъгълни шишета, да не се търкалят в багажника А за утре... пу-пу, ако сичко е ток, другата седмица може да имам повод да почерпя
Наздраве
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Оооо, вярно бе, честито кръстнико, пия всичко, най-добре в квадратни или триъгълни шишета, да не се търкалят в багажника А за утре... пу-пу, ако сичко е ток, другата седмица може да имам повод да почерпя
Наздраве
Ееее, хайде тогава до другата седмица! Нямам търпение да те видя!
Наздраве!
Ееее, хайде тогава до другата седмица! Нямам търпение да те видя!
Наздраве!
Нали?
Разбрах се със Соня, аз лично ще Ви я доведа на сбирката, освен ако не сбера някоя друга Соня
Абе, кой ще ме сФетне къде живее джедая? ГПС координати ще свършат работа
Наздраве
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Разбрах се със Соня, аз лично ще Ви я доведа на сбирката, освен ако не сбера някоя друга Соня
Абе, кой ще ме сФетне къде живее джедая? ГПС координати ще свършат работа
Наздраве
То, според запознати, няма друг начин да го откриеш! Административен адрес- йок!
Наздраве!
Коментар