Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Виве пръй компотя...пък то дървото дървено ще да е може и от pirys communis, да е
Наздраве ей за тая година май ще спирам бирата много настивам от неяминавам на плодово-гроздова диета.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеЯзе съм от балчишката група! Румбата нали ви пуска снимки от училището ми.
Наздраве!
Коле УдрИ го ти, а не го буам я, оти че го уморам.....без пийенье и наздравички.
Наздраве!
П.П. Адаш. я кажи- ако, да кажем примерно, дедо Поп, не доде на три поредни БИРОпиятия, как ша го накажеш?Последно редактирано от dedoKoko; 06-10-12, 21:07.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Е не мога да ви следвам програмата. Вашата е:
-Днеска бира;
-Утре бира;
-следващите три дена- бира;
-Уикенда- какво? ... Познахте- бира!
Моята е:
-Понеделник-театър;
-вторник- опера;
-сряда- жената ме бие;
-четвъртък- детето е на баскетбол, прибирам го;
-петък- работя до късно и плащам заплати, респективно- не остават пари за бира;
-събота- чистя, пера, готвя;
- почивен ден, отдавам се на трезвеност и се подготвям за следващата натоварена седмица по горната програма!
а сега ме светнете кога да пия бира? За това и съм я отказал!
П.П. Пия само ракия и вино!
Наздраве!
Коментар
-
Дедо Коко ....само на туй дет жена му го бие фащам вяра, театро, гледа га има сейр у комшиите, опера слуша га дяцата пущат тяФната музика, ма е тя е от устата на булчето му щото иначе няма я чуят подрастващите наследници.
А наздраве и от леляяя ви...страшен чай съм си спретнала здравословен от лайка мащерка и подобрител 47градуса ДЮ.
п.п. Дедо Коко я публикувай онова стихотворениице дето не можахме да изслушаме на сбирката в оная по интелЕгентна рубрика ..... моля!Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Дедовото ти Коково.
Там де дават Дядо ти Коледа у пондрелник не работи.
Тоя месец още не са го играли.
Ко не верваш- оди питай.
Тъй че седмичната ти програма е менте.
Наздраве!Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнениеДедо Коко ....само на туй дет жена му го бие фащам вяра, театро, гледа га има сейр у комшиите, опера слуша га дяцата пущат тяФната музика, ма е тя е от устата на булчето му щото иначе няма я чуят подрастващите наследници.
А наздраве и от леляяя ви...страшен чай съм си спретнала здравословен от лайка мащерка и подобрител 47градуса ДЮ.!
Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнениеп.п. Дедо Коко я публикувай онова стихотворениице дето не можахме да изслушаме на сбирката в оная по интелЕгентна рубрика ..... моля!
Наздраве!Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар