Да напомня, щото не знам, кой от къде почва да чете:
ВНИМАНИЕ!
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ! Утре вечер- четвъртък -04.10.2012 се организира отвлекателно- развлекателна акция с главен герой- Доби.
Мястото на отвличането е пицария "Mr.PIZZA", с адрес: бул.Черни връх 38 (срещу РУМ "Черни връх"). Виж т.А на картата.
Точен час за начало на акцията- 18.30часа. За тези които не познават часовника- когато и двете му стрелки сочат надолу, на други може да пише 6:30.
Заявени отвлекатели: Вивето +1, Гриша + Ива+2, Дедо Коко и естественно Доби.
Срещу една се приемат и допълнителни участници в акцията.
Моля, желаещите за участие, да не се бутат един през друг и да се записват тук. Краен срок за записване-12.00 на 4.10.2012г.
Наздраве!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Да напомня, щото не знам, кой от къде почва да чете:
ВНИМАНИЕ!
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ! Утре вечер- четвъртък -04.10.2012 се организира отвлекателно- развлекателна акция с главен герой- Доби.
Мястото на отвличането е пицария "Mr.PIZZA", с адрес: бул.Черни връх 38 (срещу РУМ "Черни връх"). Виж т.А на картата.
Точен час за начало на акцията- 18.30часа. За тези които не познават часовника- когато и двете му стрелки сочат надолу, на други може да пише 6:30.
Заявени отвлекатели: Вивето +1, Гриша + Ива+2, Дедо Коко и естественно Доби.
Срещу една се приемат и допълнителни участници в акцията.
Моля, желаещите за участие, да не се бутат един през друг и да се записват тук. Краен срок за записване-12.00 на 4.10.2012г.
Наздраве!
Резервацията е на мое име, ако някой дойде преди мен.
Коментар