Ми а и от мен едно.... Наздраве щото аз уж не пия ама снощи съгреших и щото тук в голямото село няма кой да ме изпоВАда зема да съгреша и днеска...пък каквото ще става да става.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Ми а и от мен едно.... Наздраве щото аз уж не пия ама снощи съгреших и щото тук в голямото село няма кой да ме изпоВАда зема да съгреша и днеска...пък каквото ще става да става.
Ааааааа ,Лельо немой да говориш тъй.Кръчмата си има Поп и винаги мое те изповеда , дори и да ме нема ти се изповедай ,ще ти бъде простено
Засега съм с биралгинче , в момента попадията прай салаткен с доматен и печен пиперен и седам да пия водкен ... и шункен има де
Наздраве
Айде и онлайн ИзпоВадалня си имаме... и кво после мислело се за чиляка... а тая вечер нЕма са сповядвам.... чак в пРондрелник, знае ли човек кво ще му се случи до пондРелник...(не че до сега ми се случи) ....айде и от мен салатен с розов доматен с чесън и магданос, със наденичка на скара после дедо господ нека ми се кара, с ракия от кайсия,домашна чудесия! Наздраве ей
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар