Аууу, Иве, туй си е наистина много сериозен проблем! Да изпие всичката бира и после да го отвлекат извънземни..... Ще говоря с Брус Уилис, ама ми намирисва на Армагедон! Освен ако Леонардо Ди Каприо не потопи кораба преди това...
Кофти работа, ама дано се справиш, докато дойде подкреплението. За всеки случай дръж кученцето в банята, докато Гриша се върне, да насъбере енергия за драматично отмъщение после
Косьо, и на теб честито, да е жива и здрава малката - голямата, и да не я ядосвате много с Жени
Наздраве
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Я тук рожденичка имало. Да ви е жива и здрава и много да ви радва.И аз имам един господин който след няколко дена става на 8 ........знае ли човек може и рода да станем.Наздраве
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Я тук рожденичка имало. Да ви е жива и здрава и много да ви радва.И аз имам един господин който след няколко дена става на 8 ........знае ли човек може и рода да станем.Наздраве
Моята става на 8 и тя след няколко дни! Май всички сме се уредили с везнички
Наздраве за дребосъците
Жени, Косьо,..Да ви е здрава и усмихната малката рожденничка....много да ви радва и да ви прави щастливи...да е пълна с глъч и смях къщата ви....за нейно здраве наздраве!
Наздраве на целият бар.......
Ей кога ще сесъбирате бре пиеници..... почти месец съм тук а никого не съм видяла от тая уж голяма Софииска група.... криете ли се що ли.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Жени, Косьо,..Да ви е здрава и усмихната малката рожденничка....много да ви радва и да ви прави щастливи...да е пълна с глъч и смях къщата ви....за нейно здраве наздраве!
Ей кога ще сесъбирате бре пиеници..... почти месец съм тук а никого не съм видяла от тая уж голяма Софииска група.... криете ли се що ли.
Аз подозирам, че част от групата са ги отвлекли групово извънземни и муат кифтаци самосиндикално! Другите ни връти ежедневката и събираме сили за да се видим с теб
Наздраве Доби
Коментар